Nintendo

Dino Ranch – Ride to the Rescue arribarà en físic a Switch

Microids ha anunciat el proper llançament del videojoc Dino Ranch – Ride to the Rescue, basat en la sèrie d’animació. Els fans podran submergir-se en una emocionant aventura plena de diversió al costat dels seus rangers preferits.

A Dino Ranch – Ride to the Rescue, els jugadors s’enfrontaran al desafiament de trobar els ous de Dino-Mite que han desaparegut de la cova, posant en perill la pau al Ranxo. Acompanyats pels ràngers Jon, Min i Miguel, hauran de resoldre el misteri i tornar els ous al Ranxo, enfrontant-se als travessos Tinhorns en el camí.

El joc ofereix una varietat de característiques, incloent-hi la possibilitat d’explorar el Ranxo Dino, completar missions plenes de giragonses i criar nous ous de dinosaure. Els jugadors podran córrer a tota velocitat amb Jon, cuidar i criar dino-mites amb Min, i construir i reparar eines amb Miguel.

Dino Ranch – Ride to the Rescue estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch a partir del 12 d’octubre de 2023. El joc ja es pot reservar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.