Nintendo

Dino Ranch – Ride to the Rescue arribarà en físic a Switch

Microids ha anunciat el proper llançament del videojoc Dino Ranch – Ride to the Rescue, basat en la sèrie d’animació. Els fans podran submergir-se en una emocionant aventura plena de diversió al costat dels seus rangers preferits.

A Dino Ranch – Ride to the Rescue, els jugadors s’enfrontaran al desafiament de trobar els ous de Dino-Mite que han desaparegut de la cova, posant en perill la pau al Ranxo. Acompanyats pels ràngers Jon, Min i Miguel, hauran de resoldre el misteri i tornar els ous al Ranxo, enfrontant-se als travessos Tinhorns en el camí.

El joc ofereix una varietat de característiques, incloent-hi la possibilitat d’explorar el Ranxo Dino, completar missions plenes de giragonses i criar nous ous de dinosaure. Els jugadors podran córrer a tota velocitat amb Jon, cuidar i criar dino-mites amb Min, i construir i reparar eines amb Miguel.

Dino Ranch – Ride to the Rescue estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch a partir del 12 d’octubre de 2023. El joc ja es pot reservar.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content