Núvol Ordinador Xbox

Forza Motorsport confirma data de llançament i plataformes

Els entusiastes de Forza Motorsport tenen motius per celebrar, ja que l’última entrega de la popular franquícia de jocs de carreres ha anunciat la seva data de llançament oficial i més detalls emocionants. Desenvolupat per Turn 10, Forza Motorsport estarà disponible per a la reserva prèvia i sortirà a la venda el 10 d’octubre. El joc serà accessible a les plataformes Xbox Series X|S, Windows PC, Steam i Cloud, i s’inclourà tant en el Xbox Game Pass com en el PC Game Pass des del primer dia.

Turn 10 ha desvetllat més informació sobre els cotxes de portada de Forza Motorsport, que comptarà amb vehicles de General Motors. Els jugadors podran conduir l’impressionant cotxe de carreres 2023 No.01 Cadillac Racing V-Series.R, reconegut pel seu disseny impactant i el seu rendiment excepcional. A més, el 2024 Chevrolet Corvette E-Ray també estarà disponible perquè els fans puguin experimentar l’emoció de conduir-lo a Forza Motorsport.

Amb aquests anuncis, l’emoció està creixent entre els fans de la sèrie Forza Motorsport, que esperen amb impaciència l’oportunitat de submergir-se en el món immersiu de les carreres de gran velocitat. La inclusió de Xbox Game Pass i PC Game Pass des de la data de llançament del joc afavoreix encara més l’accessibilitat i la comoditat dels jugadors a diferents plataformes.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content