Núvol Ordinador Xbox

Anunciat Microsoft Flight Simulator 2024

Microsoft ha anunciat el proper llançament de Microsoft Flight Simulator 2024, prometent una experiència de nova generació per als entusiastes de l’aviació. El simulador estarà disponible a Xbox Series X|S, Windows PC, Steam i a través del joc en núvol, amb l’avantatge afegit d’estar inclòs en Xbox Game Pass i PC Game Pass el dia del seu llançament.

Amb Microsoft Flight Simulator 2024, els pilots en potència poden embarcar-se en els seus somnis, ja que el nou simulador aprofita el poder de les tecnologies més avançades com la simulació, el càlcul en núvol, l’aprenentatge automàtic, la gràfica i el joc. Aquesta combinació pretén oferir l’experiència de simulació de vol més avançada, immersiva i impactant mai creada. Per assolir aquest nivell impressionant de realisme i precisió, Microsoft Flight Simulator 2024 s’ha construït sobre el motor millorat d’Asobo Studio.

La gran disponibilitat del títol en múltiples plataformes i a través de diversos serveis de subscripció subratlla el compromís de Microsoft de fer el simulador accessible a una àmplia gamma de jugadors. Els aficionats poden esperar gaudir del nou títol a Xbox Game Pass, PC Game Pass, Xbox Cloud Gaming, Windows 10/11 i Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.