Mòbil Núvol Ordinador PlayStation

La versió 3.8 de Genshin Impact arribarà el 5 de juliol

La Versió 3.8 de Genshin Impact, «Secret Summer Paradise», està programada per al llançament el 5 de juliol, segons un anunci fet per HoYoverse. L’actualització convida els jugadors a unir-se a Klee i Kaeya en una escapada d’estiu, que inclou nous vestits per a tots dos personatges i una emocionant exploració d’una àrea de temps limitat coneguda com a Veluriyam Mirage. El Mirage ofereix una varietat de jugabilitat d’un món obert, incloent-hi el mode Choo-Choo Cart i el mode Preprint, que teleporta els jugadors a un món bidimensional per desbloquejar puzles i tresors amagats. Recollint Joyeux Vouchers al Mirage, els jugadors poden redimir diverses recompenses, incloent-hi el nou vestit de Kaeya.

El Veluriyam Mirage també acull quatre esdeveniments i atraccions especials d’estiu, que proporcionen bonificacions addicionals i l’oportunitat de reclutar Layla de manera gratuïta. Aquestes atraccions inclouen el joc de tir amb canó d’aigua «Spino Blaster», els reptes de combat de «Dance of Flashing Thought», la cursa aèria de velocitat amb control d’un petit Barking Fox a l’esdeveniment «Sojourns of the Barking Fox» i el joc de shuffle-board «Bing-Bang Finchball».

La Versió 3.8 presentarà el retorn dels personatges Klee i Eula a la primera meitat de l’actualització mitjançant els desitjos d’esdeveniments, mentre que Sangonomiya Kokomi i Wanderer tornaran a la segona meitat. A més, Klee i Kaeya rebran nous vestits, i Kaeya tindrà el seu esdeveniment Hangout en la nova versió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.