Ordinador

Brotato estrena la seva versió 1.0

Blobfish ha llançat avui la molt esperada versió 1.0 del seu joc similar a Vampire Survivors, Brotato, a Steam. El joc, que va gaudir d’un període d’accés anticipat, està disponible amb un descompte del 20% al llançament.

El triomf de Brotato va sorprendre el seu desenvolupador, Thomas Gervraud, qui prèviament només havia tingut un èxit moderat amb els seus dos jocs anteriors. Thomas havia començat a considerar alternatives professionals mentre treballava a Brotato, però la popularitat inesperada del joc va canviar la situació a favor seu. Després del llançament de l’accés anticipat del joc, Brotato va continuar captivant streamers i ampliant la seva base de jugadors. Fins avui, el joc ha venut més de 2 milions de còpies a Steam, mantenint una qualificació ‘Molt positiva’ amb un preu de 5 dòlars.

Thomas Gervraud, en reflexionar sobre els seus objectius de disseny amb Brotato, va afirmar: “El meu objectiu amb Brotato és captar un públic molt específic combinant mecàniques de diversos gèneres, principalment els de supervivència amb hordes d’enemics a combatre, amb una botiga que permet als jugadors crear combinacions úniques a través de sinergies i combinacions d’armes. Tot això es combina amb un estil artístic dibuixat a mà i una temàtica de patates”.

La versió 1.0 de Brotato introdueix nombroses noves característiques, incloent-hi personatges, armes, objectes i bosses addicionals. Aquestes expansions ofereixen als jugadors una major varietat de combinacions i estils de joc dins del joc. Gràcies a l’èxit de Brotato, Thomas Gervraud té la intenció de formar un equip sota l’estudi de Blobfish. Malgrat els canvis que es presenten, Thomas assegura que els futurs jocs de l’estudi probablement mantindran l’element temàtic de la patata que s’ha convertit en la seva signatura.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content