PlayStation

GYLT anuncia la seva edició física per a PlayStation, inclosa una edició col·leccionista

GYLT anuncia la seva edició física per a PlayStation, inclosa una edició col·leccionista

Tequila Works i Tesura Games s’uneixen per llançar l’edició física de l’aclamat joc de terror, GYLT, de forma exclusiva per a PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquesta col·laboració permetrà que el joc estigui disponible a les botigues a partir del 29 de setembre.

GYLT, que aborda el tema de l’assetjament escolar, segueix la història de Sally, una nena d’11 anys la prima petita de la qual, Emily, ha desaparegut. Determinada a trobar-la, Sally s’endinsa en una versió més fosca i perillosa de la seva pròpia ciutat. Malgrat la seva curta edat, Sally s’enfrontarà als horrors de la nit en una aventura plena de suspens.

El joc es llançarà en dues edicions físiques: l’Edició Estàndard, que inclou una fulla d’adhesius, i l’Edició Col·leccionista, que compta amb una caixa col·leccionista amb disseny de motxilla, pòster a doble cara, quadern d’estiu, targeta de visita de la sala d’arcade, tiquet del telefèric, carnet d’estudiant de Sally, portatargetes de Bethelwood, pin de Sally, fulla d’adhesius i una llanterna (piles AAA no incloses).

La reserva del joc estarà disponible en diversos comerços, incloent-hi Amazon i la botiga en línia de Tesura, amb enviament a tot el món.