Nintendo PlayStation Xbox

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 es llançarà en format físic

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 es llançarà en format físic

Konami ha anunciat que METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 es llançarà en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X el 24 d’octubre. Les reserves ja estan disponibles, i aquelles persones que reservin les versions físiques rebran un bonus especial. Aquest bonus inclou una nova gravació en directe de temes de Metal Gear interpretats per una orquestra, incloent-hi l’emblemàtic “SNAKE EATER”.

El bonus de reserva també inclou una banda sonora digital amb noves interpretacions orquestrals de altres temes memorables de la sèrie Metal Gear Solid, com ara “THE BEST IS YET TO COME”, “CAN’T SAY GOODBYE TO YESTERDAY” i “SNAKE EATER”. Aquestes pistes estaran disponibles per descarregar en el moment del llançament.

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 inclou Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater i contingut addicional. Aquest contingut addicional inclou el joc original de METAL GEAR, llibres de guió amb els textos de cada títol i llibres amb detalls sobre la història i els personatges.

A més dels jocs i les novel·les gràfiques, la col·lecció inclou llibres digitals com “Metal Gear Solid: Screenplay Book”, “Metal Gear Solid: Master Book”, “Metal Gear Solid 2: Screenplay Book”, “Metal Gear Solid 2: Master Book”, “Metal Gear Solid 3: Screenplay Book”, “Metal Gear Solid 3: Master Book”, “Metal Gear & Metal Gear 2: Screenplay Book” i “Metal Gear & Metal Gear 2: Master Book”.

METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol. 1 ja està disponible per reservar en format físic per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox One/Series X. Es llançarà el 24 d’octubre de 2023. Convé destacar que la versió de Nintendo Switch requerirà la descàrrega d’una part important del contingut.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.