Ordinador

Kvark, el shooter nuclear, arriba a Steam

Kvark, un videojoc d’acció en primera persona d’estil retro ambientat en una dècada dels 80 alternativa, ha estat llançat en accés anticipat a Steam.

Desenvolupat per Latest Past i Perun Creative, el joc busca capturar l’essència de clàssics com Half-Life i BioShock alhora que incorpora elements moderns. Els jugadors poden explorar una instal·lació de recerca misteriosa situada a la República Txeca, enfrontant-se a enemics dissenyats de manera única i participant en batalles trepidants amb diverses armes.

El joc presenta una trama que es revela a través de notes amagades i ofereix des de puzles senzills fins a intrincats per resoldre. Amb gràfics retro estilitzats i nivells interactius, Kvark ofereix una experiència de joc plena de nostàlgia. La versió d’accés anticipat es pot descarregar des de Steam per 15,79 euros i està previst llançar-lo en altres plataformes com PlayStation 4 i 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.