Ordinador

Kvark, el shooter nuclear, arriba a Steam

Kvark, un videojoc d’acció en primera persona d’estil retro ambientat en una dècada dels 80 alternativa, ha estat llançat en accés anticipat a Steam.

Desenvolupat per Latest Past i Perun Creative, el joc busca capturar l’essència de clàssics com Half-Life i BioShock alhora que incorpora elements moderns. Els jugadors poden explorar una instal·lació de recerca misteriosa situada a la República Txeca, enfrontant-se a enemics dissenyats de manera única i participant en batalles trepidants amb diverses armes.

El joc presenta una trama que es revela a través de notes amagades i ofereix des de puzles senzills fins a intrincats per resoldre. Amb gràfics retro estilitzats i nivells interactius, Kvark ofereix una experiència de joc plena de nostàlgia. La versió d’accés anticipat es pot descarregar des de Steam per 15,79 euros i està previst llançar-lo en altres plataformes com PlayStation 4 i 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch en el futur.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content