Ordinador

Humble Bundle ofereix un paquet amb els millors metroidvania recents

Humble Bundle ofereix un paquet amb els millors metroidvania recents

Humble Bundle ha anunciat un nou paquet que presenta una col·lecció de jocs metroidvania a un preu increïble. Per menys de 14 euros, el paquet ofereix als jugadors l’oportunitat d’explorar alguns dels títols més aclamats dels últims anys, mentre també donen suport a una causa benèfica.

El paquet inclou diversos títols metroidvania, que han captivat els jugadors amb el seu disseny de nivells intricat, jugabilitat desafiadora i narració atmosfèrica. Els jugadors que comprin el paquet tindran accés als següents títols:

Hollow Knight

Explora el bell regne subterrani de Hallownest mentre descobreixes secrets i lluites contra criatures formidables.

Rain World

Emprèn un viatge traïdor a través d’un ecosistema hostil com un slugcat vulnerable, navega per diversos desafiaments i sobreviu contra tot pronòstic.

Blasphemous

Submergeix-te en un món fosc i distorsionat, lluitant contra criatures grotesques i descobrint els misteris de Cvstodia.

Bloodstained: Ritual of the Night

Allibera el caçador de dimonis que portes a dins en aquest successor espiritual de la llegendària sèrie Castlevania, ple d’horror gòtic i combat satisfactori.

Lost Ruins

Endinsa’t en un laberint generat procedimentalment, lluitant contra hordes d’enemics i descobrint la veritat sobre una civilització oblidada.

Lone Fungus

Entra en el paper d’un petit bolet en una missió per salvar els seus amics fúngics d’un perill imminent.

Haiku the Robot

Emprèn una aventura poètica a través d’un món vibrant i imaginatiu com un petit robot armat i capaç de realitzar tota mena d’habilitats.

A més, el paquet ofereix un valor afegit amb un cupó de descompte del 50% per Zapling Bygone; i un altre del 20% per Rain World: Downpour, una expansió de Rain World.

El que fa aquest paquet encara més especial és que tots els fons recaptats de les seves vendes es dirigiran a l’organització sense ànim de lucre Girls Who Code. Aquesta organització té com a objectiu reduir la bretxa de gènere en tecnologia proporcionant oportunitats educatives i recursos a les noies interessades en la programació i la informàtica.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.