Nintendo PlayStation

Mineko’s Night Market arribarà en format físic

Mineko’s Night Market arribarà en format físic

L’esperat joc Mineko’s Night Market ha estat anunciat per al seu llançament en format físic a les consoles PlayStation 5 i Nintendo Switch. Tesura Games ha col·laborat amb Merge Games per portar aquesta captivadora aventura als amants dels videojocs arreu del món.

Mineko’s Night Market és un joc que rendeix homenatge a la cultura japonesa i conta una commovedora història d’amistat, tradició i molts gats. Els jugadors assumiran el paper de Mineko, una jove curiosa que es muda a una illa inspirada en el Japó, situada als peus del mont Fugu. L’illa està immersa en problemes i els seus habitants, supersticiosos, veneren el Gat Solar anomenat Nikko. No obstant això, últimament, els veïns han reportat avistaments del felí, el qual ha desconcertat la comunitat. A mesura que Mineko, els jugadors descobriran els secrets amagats del poble i treballaran per a restaurar-li el seu antic esplendor.

El joc ofereix diverses activitats en el mercat nocturn, com desfilades temàtiques, curses de gats i actuacions en escenari. Els jugadors també hauran de resoldre puzles, evitar agents entremesos i infiltrar-se en zones tancades mitjançant disfresses. Mitjançant diferents minijocs de taula de treball, podrà fabricar objectes singulars utilitzant recursos trobats en el món del joc. A més, podran fer amistat i negociar amb desenes de veïns en el mercat nocturn setmanal, on podran vendre quasi tot el que fabriquin i trobin. L’illa del mont Fugu, amb les seves quatre estacions, ofereix una àmplia exploració durant hores.

Mineko’s Night Market estarà disponible en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch a partir del 23 d’octubre. Els jugadors ja poden fer reserves a les principals botigues i aviat també estarà disponible a Amazon.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.