Sector

Anunciada una sèrie animada d’Among Us

CBS Studios està desenvolupant una sèrie animada basada en el popular videojoc Among Us, segons informació exclusiva obtinguda per Variety. La sèrie serà creada i produïda executivament per Owen Dennis, conegut pel seu treball a Infinity Train.

Innersloth, l’estudi de videojocs independent darrere d’Among Us, s’està associant amb CBS Eye Animation Productions per al projecte. El programa seguirà la premissa del joc, amb una tripulació infiltrada per un alienígena amb l’objectiu de causar caos i eliminar a tothom a bord.

L’estudi d’animació Titmouse, reconegut per sèries com Big Mouth i Star Trek: Lower Decks, s’encarregarà de l’animació. Actualment, la sèrie està en negociacions amb possibles cadenes de televisió o plataformes de streaming.

Among Us va aconseguir una immensa popularitat el 2020, i s’espera que l’èxit del videojoc es tradueixi en la sèrie animada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content