Sector

Anunciada una sèrie animada d’Among Us

CBS Studios està desenvolupant una sèrie animada basada en el popular videojoc Among Us, segons informació exclusiva obtinguda per Variety. La sèrie serà creada i produïda executivament per Owen Dennis, conegut pel seu treball a Infinity Train.

Innersloth, l’estudi de videojocs independent darrere d’Among Us, s’està associant amb CBS Eye Animation Productions per al projecte. El programa seguirà la premissa del joc, amb una tripulació infiltrada per un alienígena amb l’objectiu de causar caos i eliminar a tothom a bord.

L’estudi d’animació Titmouse, reconegut per sèries com Big Mouth i Star Trek: Lower Decks, s’encarregarà de l’animació. Actualment, la sèrie està en negociacions amb possibles cadenes de televisió o plataformes de streaming.

Among Us va aconseguir una immensa popularitat el 2020, i s’espera que l’èxit del videojoc es tradueixi en la sèrie animada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.