Nintendo Ordinador PlayStation

NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening presenta un nou tràiler i obre reserves

KOEI TECMO Europe i el desenvolupador Kou Shibusawa han publicat un tràiler introductori del seu proper joc d’estratègia tàctica, NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening. El joc, que és la 16a entrega de la franquícia de simulació històrica de Kou Shibusawa, ja es pot reservar per a PlayStation 4 i PC Windows a través de Steam. Les reserves per a Nintendo Switch començaran el 29 de juny de 2023, i el llançament digital està previst per al 20 de juliol de 2023.

A NOBUNAGA’S AMBITION: Awakening, els jugadors assumiran el paper d’un daimyō, un poderós senyor feudal japonès, durant el caòtic període dels Estats en Guerra del Japó. El seu objectiu és unificar el Japó liderant el seu propi clan. Els jugadors poden establir un «objectiu de clan» per guiar l’administració del seu clan. Aconseguint l’objectiu, els jugadors obtenen recompenses com noves polítiques, increment de treballadors i adquisició d’or, tots ells estratègicament importants per a la tasca d’unificació. Els jugadors poden triar entre objectius més senzills amb menys recompenses o objectius més difícils que ofereixen beneficis majors.

Completar l’«objectiu de clan» també permet als jugadors atorgar «recomanacions» als seus subordinats com a «elogis». Aquestes recompenses no només augmenten la lleialtat dels subordinats al daimyō, sinó que també els atorguen àlies com «L’Experimentat» o «L’Estadista», així com habilitats millorades. Els jugadors s’enfronten a decisions sobre si reforçar els subordinats experimentats que ja han assolit molt, o donar una oportunitat als nous talents prometedors. Els àlies dels subordinats canvien a mesura que assoleixen assoliments, el que porta a beneficis més poderosos i nous àlies com «El Veterà» o «L’Humanitari».

Al llarg del joc, els jugadors trobaran diversos temples i santuaris famosos, com ara Atsuta Jingū, Tōdaiji i Izumo Ōyashiro, repartits per tot el país. Aquests punts de referència serveixen com a punts estratègics i ofereixen avantatges civils i militars quan estan sota el control del clan del jugador. Es pot reforçar encara més l’efecte d’un punt de referència complint determinades condicions, encara que això comporta un cost significatiu en or. Els jugadors han d’estar preparats per enfrontar-se a batalles desafiadores si un enemic pren el control d’un punt de referència de manera inesperada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.