Ordinador

El terrorífic Stray Souls estrena demo a Steam

L’estudi de videojocs amb base a Denver, Jukai Studio, en col·laboració amb Versus Evil, ha presentat avui una nova demostració a Steam del seu esperat joc de terror psicològic, Stray Souls. El joc està previst que es llanci més endavant aquest any a les consoles de PC, PlayStation i Xbox Series.

Stray Souls submergeix els jugadors en la ment de Daniel, un adolescent que hereta la casa de la seva àvia amb qui estava distanciat. En instal·lar-se-hi, Daniel es troba amb un personatge misteriós anomenat Martha, que té un coneixement inesperat sobre la casa. A mesura que arriba la nit, sorgeixen secrets amagats dins de l’habitatge i el passat de Daniel, obligant-lo a enfrontar-se a una persecució implacable de la qual no pot escapar.

La nova demo comença amb Daniel i Martha a l’exterior de l’estació de policia d’Aspen Falls, que es troba fortament tancada. Els jugadors són desafiats a explorar la zona i descobrir una manera d’entrar, tot enfrontant-se a forces sinistres decidides a mantenir-los fora.

El tràiler de Stray Souls exhibeix una combinació de característiques estimades dels jocs de terror de supervivència japonesos, combinades amb elements innovadors com ara sistemes aleatoris. Aquests sistemes introdueixen enfrontaments amb enemics que canvien constantment, col·locació d’objectes, fenòmens paranormals i fins i tot patrons meteorològics, assegurant que cap partida sigui idèntica. Aprofitant la tecnologia Metahuman i l’Unreal Engine 5, els personatges i els entorns del joc prenen vida de manera autèntica, submergint completament els jugadors en l’atmosfera de temor i desesperació de la narrativa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.