Nintendo Ordinador

Bleak Sword DX, ja disponible a PC i Switch

El fascinant i immersiu joc de batalla Lofi, Bleak Sword DX, s’ha obert pas a les plataformes de Nintendo Switch i PC, convidant els jugadors a emprendre un viatge intens a través de camp de batalla compactes i maleïts en forma de diorames. Desenvolupat amb la intenció de desafiar els jugadors, aquest joc ofereix una sèrie de trobades emocionants amb criatures deliciosament cruels.

Bleak Sword DX, que ja ha rebut elogis de la crítica a l’Apple Arcade, arriba ara al PC i a la Switch amb una sèrie d’actualitzacions. Ampliant la seva base, el joc introdueix controls elegants, tres nous modes de joc i diverses millores de jugabilitat i gràfiques, oferint una experiència encara més polida.

Els jugadors s’endinsaran en la rica història del joc i s’aventuraran a través de dotze capítols tensos i profundament atmosfèrics. L’objectiu principal és treure la maledicció de la llegendaria Bleak Sword, eliminant amb habilitat tota mena de criatures espantoses que habiten un món opressor. Armats amb una màgia potent i armes ferotges, els herois hauran de navegar per aquest regne fosc, enfrontant-se a adversaris en encontres de combat intensos.

Un aspecte destacat de Bleak Sword DX és el seu disseny de so captivador. El joc presenta una excepcional banda sonora composta pel premiat Jim Guthrie, amb disseny de so a càrrec del reconegut Joonas Turner. Aquesta combinació crea un paisatge sonor fascinant i immersiu, millorant encara més l’experiència general.

Bleak Sword DX ja està disponible a les plataformes de Nintendo Switch i PC, brindant als jugadors l’oportunitat de submergir-se en el fascinant món de les batalles Lofi. Amb les seves funcions ampliades i jugabilitat refinada, aquest títol promet captivar tant els nous jugadors com els que ja coneixen el joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content