Ordinador PlayStation Xbox

Street Fighter 6 ja disponible amb grans novetats

Capcom ha anunciat el llançament de Street Fighter 6, l’última entrega de la icònica franquícia de jocs de lluita. El joc ja està disponible a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i PC a través de Steam. Street Fighter 6 presenta tres nous modes de joc: Fighting Ground, World Tour i Battle Hub, juntament amb característiques innovadores de jugabilitat.

Per celebrar el llançament, Capcom ha fet dos anuncis addicionals. En primer lloc, es presenta Buckler’s Boot Camp, un lloc web complementari que ofereix diverses funcions per millorar l’experiència de joc. Els jugadors poden accedir a les seves pròpies estadístiques i les dels oponents, consultar les classificacions de les llistes de puntuació i els diferents clubs. El lloc web també proporciona llistes de moviments dels personatges, previsualitzacions de vestits i consells dels desenvolupadors del joc. A més, els jugadors poden gaudir d’un nou minijoc anomenat Pockest i entrenar personatges de píxels art per convertir-los en personatges de lluita de Capcom.

En col·laboració amb Onitsuka Tiger, Capcom ofereix quatre objectes gratuïts dins del joc: dues samarretes i dues sabatilles esportives per als avatars personalitzats dels jugadors. Aquests objectes es poden obtenir al Battle Hub revisant els missatges abans del 3 de juliol.

Street Fighter 6 presenta el Fighting Pass, que ofereix recompenses gratuïtes i prèmium per personalitzar els avatars i els perfils dels jugadors. Cada mes, els jugadors poden esperar nous complements per als avatars, emoticones, pistes de música, adhesius, títols, fons de pantalla dins del joc, vores per a fotografies i jocs clàssics d’arcade de Capcom al Battle Hub. Pròximament, s’informarà de més detalls sobre el Fighting Pass.

Els jugadors de Street Fighter V: Champion Edition també poden participar en la campanya Street Fighter RVN6ACK, que recompensa els jugadors amb el joc Super Street Fighter II Turbo al Battle Hub. Per ser elegible, els jugadors han de crear un CAPCOM ID i enllaçar-lo amb la seva plataforma.