Ordinador

Friends vs Friends ja disponible a Steam

El tan esperat videojoc Friends vs Friends de Brainwash Gang ha estat llançat a Steam. Publicat per Raw Fury, aquest títol exclusiu per a PC aporta una perspectiva única al gènere dels jocs de trets amb la seva mecànica de baralles de cartes.

A Friends vs Friends, els jugadors participen en partides en línia 1 contra 1 o 2 contra 2 amb ritme frenètic, on els amics es converteixen en enemics i els enemics es converteixen en amics. Armats amb una baralla personalitzada de cartes de poder i armes, els jugadors participen en batalles intenses a través de múltiples modes de joc i nivells. L’estratègia juga un paper crucial mentre els jugadors decideixen quan jugar les seves cartes, que es reparteixen al començament de cada ronda.

Amb escenaris d’escala reduïda i un format de 3 de 5 rondes, l’objectiu és eliminar ràpidament els oponents. L’experiència guanyada a través de les partides desbloqueja nous personatges i cartes, permetent als jugadors experimentar amb diferents combinacions de baralla. Crea un estil de joc que s’ajusti a les teves preferències o elabora estratègies per contrarestar els teus adversaris.

Una característica destacada de Friends vs Friends és la falta de microtransaccions per a la progressió, assegurant una experiència de joc justa i equilibrada per a tots els jugadors.

Característiques clau:

  • Partida ràpida: Enfronta’t en batalles 1 contra 1 o 2 contra 2 amb ritme frenètic per mantenir l’adrenalina encesa.
  • Perfecciona la teva baralla: Desbloqueja i millora cartes per personalitzar la teva baralla i complementar el teu estil de joc.
  • Escull el teu personatge: Selecciona entre una varietat d’adversaris animals, cadascun amb habilitats úniques i dissenys visualment atractius.
  • Juga bé les teves cartes: Adapta’t ràpidament a les cartes a la mà, a l’entorn dinàmic i als moviments dels teus oponents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.