Ordinador

Friends vs Friends ja disponible a Steam

El tan esperat videojoc Friends vs Friends de Brainwash Gang ha estat llançat a Steam. Publicat per Raw Fury, aquest títol exclusiu per a PC aporta una perspectiva única al gènere dels jocs de trets amb la seva mecànica de baralles de cartes.

A Friends vs Friends, els jugadors participen en partides en línia 1 contra 1 o 2 contra 2 amb ritme frenètic, on els amics es converteixen en enemics i els enemics es converteixen en amics. Armats amb una baralla personalitzada de cartes de poder i armes, els jugadors participen en batalles intenses a través de múltiples modes de joc i nivells. L’estratègia juga un paper crucial mentre els jugadors decideixen quan jugar les seves cartes, que es reparteixen al començament de cada ronda.

Amb escenaris d’escala reduïda i un format de 3 de 5 rondes, l’objectiu és eliminar ràpidament els oponents. L’experiència guanyada a través de les partides desbloqueja nous personatges i cartes, permetent als jugadors experimentar amb diferents combinacions de baralla. Crea un estil de joc que s’ajusti a les teves preferències o elabora estratègies per contrarestar els teus adversaris.

Una característica destacada de Friends vs Friends és la falta de microtransaccions per a la progressió, assegurant una experiència de joc justa i equilibrada per a tots els jugadors.

Característiques clau:

  • Partida ràpida: Enfronta’t en batalles 1 contra 1 o 2 contra 2 amb ritme frenètic per mantenir l’adrenalina encesa.
  • Perfecciona la teva baralla: Desbloqueja i millora cartes per personalitzar la teva baralla i complementar el teu estil de joc.
  • Escull el teu personatge: Selecciona entre una varietat d’adversaris animals, cadascun amb habilitats úniques i dissenys visualment atractius.
  • Juga bé les teves cartes: Adapta’t ràpidament a les cartes a la mà, a l’entorn dinàmic i als moviments dels teus oponents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content