Sector

Summer Games Done Quick clou l’edició de 2023 recaptant més de 2 milions de dòlars

Summer Games Done Quick (SGDQ) 2023 ha tancat la seva marató de speedrunning, recaptant una impressionant suma de 2,2 milions de dòlars per a Metges Sense Fronteres. L’esdeveniment, celebrat del 28 de maig al 4 de juny, va comptar amb assistència presencial i també es va emetre a través del canal de Twitch de Games Done Quick.

SGDQ 2023 va incloure diverses proves, incloent-hi una partida a cegues de The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Les proves arxivades de l’esdeveniment es poden trobar al canal oficial de YouTube de Games Done Quick. Amb les aportacions d’aquest any, Games Done Quick ha recaptat un total acumulat de més de 46,2 milions de dòlars per a organitzacions benèfiques arreu del món.

El pròxim esdeveniment en línia, Flame Fatales, una exhibició de speedrunning protagonitzada per dones, i tindrà lloc del 13 al 20 d’agost de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.