PlayStation Xbox

THQ anuncia la versió de consoles de The Valiant

El joc d’estratègia en temps real, The Valiant, està previst captivar els jugadors a PlayStation 5 i Xbox Series S/X a partir de l’11 de juliol. Desenvolupat per un equip de creadors dedicats, el joc promet una experiència en què els jugadors assumeixen el paper de Theoderich, un antic croat, amb la missió de frustrar els plans sinistres d’Ulrich von Grevel. Armat amb la Roda d’Aaron, Ulrich busca desencadenar un caos inimaginable sobre la humanitat.

A The Valiant, els jugadors navegaran pels terrenys traïdors de l’Europa medieval i Terra Santa, comandant unitats especialitzades amb habilitats úniques per aconseguir la victòria en batalles tàctiques intenses. Amb una captivadora campanya per a un sol jugador de 15 missions, els jugadors podran veure com les seves unitats guanyen força i habilitat al llarg del joc. A més, el mode cooperatiu Last Man Standing permet als jugadors unir forces amb dos aliats i enfrontar-se a hordes d’enemics, mentre que les batalles PvP posaran a prova la seva habilitat com a cavallers.

The Valiant ja està disponible per als jugadors de PC. Els jugadors de consola poden unir-se a l’aventura amb un preu de venda de 24,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.