Ordinador

Surmount anuncia una demo, ja disponible

Jasper Oprel i Indiana-Jonas han anunciat el llançament d’una demo del seu proper joc, Surmount, a la plataforma Steam. La demo ja està disponible perquè els jugadors la puguin provar abans de l’esperat Steam Next Fest, que està programat per al període del 19 al 26 de juny. Surmount ofereix opcions de joc en solitari i cooperatiu local, permetent als jugadors embarcar-se en una emocionant aventura d’escalada.

A Surmount, els jugadors emprendran un viatge desafiador cap al cim del Munt Om, la muntanya més alta del món. El joc ofereix una combinació de nivells meticulosament dissenyats i àrees generades procedimentalment, proporcionant als jugadors una experiència única i infinitament rejugable. Pel camí, trobaran un elenc divers de personatges excèntrics, cadascun amb les seves pròpies motivacions per conquerir la muntanya.

El joc presenta un sistema d’escalada basat en físiques que troba un equilibri entre un joc desafiador i gratificant, garantint una experiència agradable sense una dificultat excessiva. A mesura que els jugadors avancen, tindran l’oportunitat de desbloquejar objectes i equipament permanents, millorant les seves habilitats d’escalada i personalitzant l’aparença del seu personatge.

Surmount té com a objectiu capturar les alegries de l’escalada de muntanya a través de la seva aventura fluida de plataformes. Sigui jugant sols o amb un amic en mode cooperatiu local, els jugadors poden esperar una escalada immersiva i entretinguda cap al cim del Munt Om. El joc està programat per a un proper llançament a PC i consoles, prometent una experiència emocionant i captivadora per a entusiastes de l’escalada i aficionats als videojocs.

Per provar la demo de Surmount a Steam, visiteu la pàgina de la botiga de Steam del joc i experimenteu l’emoció d’ascendir al Munt Om avui mateix.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.