Nintendo Ordinador

Everdeep Aurora anunciat durant e Wholesome Direct Showcase

Nautilus Games i Ysbryd Games han presentat el seu proper joc d’aventura en 2D, Everdeep Aurora, durant la mostra Wholesome Direct.

Ambientat en un món postapocalíptic devastat per una pluja de meteorits, el joc segueix Shell, una gateta separada de la seva mare, en el seu viatge a través d’un regne subterrani. Els jugadors navegaren per entorns generats de manera procedimental, incloent-hi temples, runes abandonades i laboratoris científics, mentre fan amistat amb estranys habitants subterrànies.

El joc inclou més de 20 personatges encantadors, cadascun amb el seu propi tema musical, objectes col·leccionables i missions secundàries per enfortir l’amistat amb Shell. Els gràfics retro d’Everdeep Aurora, la paleta de colors limitada i el disseny sonor nostàlgic s’inspiren en els clàssics títols de la Nintendo Entertainment System. Els desenvolupadors han buscat crear una experiència sense violència centrada en l’exploració i la narració emocional.

S’espera que Everdeep Aurora arribi a Windows PC a través de Steam i a la Nintendo Switch el 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.