Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Terra Memoria anunciat per a PC i consoles

La Moutarde, en col·laboració amb Dear Villagers, ha anunciat recentment el seu últim projecte, un RPG titulat Terra Memoria. El joc està previst que es llanci més endavant aquest any en diverses plataformes, incloent-hi PC, Switch, PlayStation 5 i Xbox Series.

Terra Memoria s’ha descrit com un joc d’exploració acollidor que rendeix homenatge a l’estètica retro, tot satisfent els entusiastes dels RPG. Els jugadors s’embarcaran en una aventura mundial plena d’exploració, creació, construcció i llaços d’amistat. La història gira al voltant de l’escassetat de cristalls màgics i el despertar d’antics robots, que impulsen sis nous amics a emprendre una emocionant investigació a través de Terra, un món capritxós i acollidor que combina de manera harmoniosa gràfics en 3D i art de píxels.

Els jugadors prendran el control de tots els membres del grup, cadascun amb la seva pròpia història i habilitats úniques, mentre s’impliquen en el sistema de combat per torns de Terra Memoria. No obstant això, el combat és només un aspecte del joc, ja que els jugadors hauran d’aprofitar el sistema de construcció innovador per resoldre trencaclosques ambientals i salvar el món. Aquest sistema versàtil de construcció permet als jugadors crear diferents objectes i fins i tot reconstruir ciutats devastades.

Durant el seu viatge, els jugadors dependran de guies regionals per obtenir informació essencial, com ara noves receptes, personatges importants i pistes per ajudar-los en la seva investigació. Comprendre les costums i especialitats locals serà crucial per a assegurar una expedició reeixida.

François Bertrand, el director de joc de La Moutarde, ha expressat la seva visió de Terra Memoria com una aventura atemporal que combina elements clàssics dels RPG amb tocs moderns com la construcció, la cuina i l’artesania. El joc busca destacar els llaços d’amistat i la família trobada mentre els jugadors exploren terres desconegudes junts, prenent inspiració de l’essència d’un viatge en carretera.

Guillaume Jamet, cap de publicació de Dear Villagers, ha descrit Terra Memoria com un homenatge als RPG clàssics, amb art de píxels i combat per torns, incorporant també elements contemporanis com el sistema HEXA i una banda sonora vibrant. La fusió del seu encant nostàlgic i la sensibilitat moderna pretén connectar amb els aficionats dels RPG dels anys 90, així com amb les generacions més noves que han descobert el gènere a través de títols recents com Octopath Traveler, Eiyuden Chronicle o Suikoden. Els desenvolupadors creuen que aquesta combinació d’elements retro i moderns donarà a Terra Memoria un atractiu intemporal.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content