Ordinador

Lil’ Guardsman estrena tràiler i demo

Hilltop Studios i Versus Evil, destacats estudis de jocs independents i publicador de videojocs respectivament, han estrenat un emocionant tràiler de jugabilitat del seu proper joc narratiu de deducció, Lil’ Guardsman, durant la mostra Guerrilla Collective. Aquesta aventura còmica, recordant els clàssics jocs d’aventura de punts i clics, convida els jugadors a viure aventures relacionades amb la seguretat abans del llançament previst per aquest any al PC, Switch, PlayStation i les consoles de la sèrie Xbox.

A Lil’ Guardsman, els jugadors assumeixen el paper d’una jove que substitueix el seu pare, el cap dels guardes del castell. Durant el joc, els jugadors participaran en diàlegs enginyosos amb un repartiment divers de personatges peculiars que busquen entrar a les muralles de la ciutat. Mitjançant una deducció astuta i l’ús d’una sèrie d’eines, els jugadors hauran de discernir les veritables intencions de cada visitant. Les conseqüències de les seves decisions són importants, ja que determinaran qui obté accés al castell i protegiran la fortificació i la seva família dels intrusos enginyosos.

Demo ja disponible

Per celebrar aquesta revelació tan important, Versus Evil ha posat a disposició dels jugadors una demo jugable a Steam. Aquesta demo permet als jugadors endinsar-se en el viatge de Lil, familiaritzant-se amb la varietat de gadgets i estris que té a la seva disposició. Descodifica missatges amb l’anell descodificador, revela la veritat amb l’Esprai de la Veritat o, en certs casos, utilitza el fuet fidel com a mitjà d’intimidació. Tot i que no és l’eina convencional triada pels guardes, a vegades resulta ser la més efectiva en situacions concretes.

Steve Escalante, director general de Versus Evil, ha expressat entusiasme pel joc Lil’ Guardsman, considerant-lo una incorporació còmica, enginyosa i encantadora al panorama dels videojocs. Ha comentat: “En un món ple de jocs que prometen centenars d’hores de contingut, apreciem els jocs independents que ofereixen històries memorables que provoquen riures, llàgrimes i fins i tot ràbia. Amb aquesta demo, volem oferir als jugadors un tast de la presa de decisions complexa i còmica que els espera en el joc complet quan Lil’ Guardsman es llanci al PC i a les consoles a finals d’aquest any”.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.