PlayStation

The Caligula Effect: Overdose arriba a PlayStation 5

The Caligula Effect: Overdose, ja està disponible a PlayStation 5, oferint als jugadors una aventura virtual immersiva com mai. Desenvolupat per Tadashi Satomi, l’aclamat autor d’escenaris darrere de Persona 1 i 2, aquesta experiència estèticament captivadora difumina les fronteres entre el món virtual i la realitat.

The Caligula Effect: Overdose presenta una narrativa que fa reflexionar, encoratjant els jugadors a qüestionar la naturalesa de la seva pròpia realitat. Dins dels límits de Mobius, els jugadors poden escapar-se dels dolors i problemes del món real, immergint-se en una vida de felicitat pura. Els membres del Go-Home Club, no obstant això, es neguen a cedir davant la façana de Mobius. Lluiten incansablement contra la seva influència, esforçant-se per alliberar-se i tornar al món real.

Per commemorar el llançament, s’ha presentat un tràiler de llançament que mostra aquesta presó virtual i els reptes que esperen els jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.