PlayStation

The Caligula Effect: Overdose arriba a PlayStation 5

The Caligula Effect: Overdose, ja està disponible a PlayStation 5, oferint als jugadors una aventura virtual immersiva com mai. Desenvolupat per Tadashi Satomi, l’aclamat autor d’escenaris darrere de Persona 1 i 2, aquesta experiència estèticament captivadora difumina les fronteres entre el món virtual i la realitat.

The Caligula Effect: Overdose presenta una narrativa que fa reflexionar, encoratjant els jugadors a qüestionar la naturalesa de la seva pròpia realitat. Dins dels límits de Mobius, els jugadors poden escapar-se dels dolors i problemes del món real, immergint-se en una vida de felicitat pura. Els membres del Go-Home Club, no obstant això, es neguen a cedir davant la façana de Mobius. Lluiten incansablement contra la seva influència, esforçant-se per alliberar-se i tornar al món real.

Per commemorar el llançament, s’ha presentat un tràiler de llançament que mostra aquesta presó virtual i els reptes que esperen els jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content