Nintendo

Nintendo anuncia la seqüela de 1-2-Switch

Nintendo anuncia la seqüela de 1-2-Switch

Per la sorpresa de gairebé tothom, Nintendo ha anunciat oficialment l’arribada de Everybody 1-2-Switch!, la continuació del joc original 1-2-Switch. El nou títol promet portar encara més rialles i diversió a les nits de joc, convertint-se en una incorporació indispensable a qualsevol trobada social.

Everybody 1-2-Switch! ofereix una barreja encantadora de jocs en equip que són fàcils de configurar. Els jugadors poden agafar els seus Joy-Con o dispositius intel·ligents i submergir-se en una experiència multijugador especial. Des dels reptes de fer explotar globus fins a trobades amb éssers extraterrestres, el joc ofereix una àmplia gamma d’escenaris per mantenir a tothom engrescat.

Una de les característiques destacades de Everybody 1-2-Switch! és la seva àmplia selecció de jocs i modes, assegurant-se que hi hagi alguna cosa per a tothom. El joc fins i tot introdueix un element competitiu, permetent als jugadors dividir-se en equips i competir per ser els primers a guanyar un nombre fixat de jocs. A més, el joc inclou múltiples variants per a molts dels seus jocs, oferint normes diferents i reptes addicionals per mantenir els jugadors alerta.

Amb Everybody 1-2-Switch!, Nintendo busca crear una experiència interactiva que fomenti el moviment i mostri el poder del treball en equip. Tant si organitzeu una reunió informal com si feu una festa a gran escala, aquesta combinació multijugador sens dubte serà un èxit.

El joc s’espera que arribi tant en format físic com en digital, el 30 de juny, amb un preu de 29,99 euros.

1 comentari

  1. Nintendo anuncia dos parells nous de Joy-Con - Nou Joc

    02/06/2023

    […] Nintendo anuncia la seqüela de 1-2-Switch […]

Els comentaris estan tancats.