Ordinador

Marvelous anuncia una demo de The Last Alchemist

Marvelous anuncia una demo de The Last Alchemist

Marvelous Europe i Vile Monarch han anunciat que una demo del seu proper joc de simulació d’alquímia, The Last Alchemist, estarà disponible durant el Steam Next Fest del 19 al 26 de juny. The Last Alchemist convida els jugadors a submergir-se en el fascinant món de la gestió de l’alquímia, on embarcaran en un viatge de descoberta científica i amistat.

A The Last Alchemist, els jugadors han de construir el seu taller des de zero. Resolent enigmes i practicant alquímia, podran fer amistat i entendre els Agari, un grup de criatures misterioses fetes de bolets. El joc presenta un món vibrant ple de recursos abundants i paisatges fantàstics, on els jugadors poden recollir objectes i extreure’n essències. En combinar aquestes essències, els jugadors desbloquejaran Propietats úniques i descobriran les meravelles d’aquesta fascinant dimensió.

A mesura que els jugadors avancin, tindran l’oportunitat de crear el seu propi laboratori alquímic i col·laborar estretament amb els Agari per optimitzar la producció. Junts, buscaran la cura de la malaltia enigmàtica del protagonista, aprofundint en els secrets intrigants de l’alquímia.

El joc està previst que es llanci al PC a través de Steam el 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.