Ordinador

Anunciat Go-Go Town! per a PC

Durant el Wholesome Direct s’ha anunciat Go-Go Town!, un joc de simulació en un món obert i sandbox. Desenvolupat per Prideful Sloth, un equip format per veterans de la indústria d’Activision i Rocksteady, el joc convida els jugadors a construir un centre turístic en auge des de zero.

La demo estarà disponible a Steam a partir del 3 de juliol de 2023. Els jugadors interessats poden inscriure-s’hi per unir-se-hi. També s’ha llançat un nou tràiler que mostra el jugabilitat encantadora del joc i el potencial de personalització.

Go-Go Town! permet als jugadors modificar el terreny, construir botigues i llocs per menjar, cultivar horts i crear sistemes de carreteres. Superant reptes, els jugadors poden proporcionar una vida pròspera als habitants del poble. El joc anima els jugadors a interactuar amb els personatges, donar una mà d’ajuda o assignar tasques per capacitar els habitants del poble. A més, després d’un dia productiu, els jugadors poden relaxar-se al club nou obert. Els desenvolupadors posen èmfasi en la importància de l’agència del jugador i la llibertat de triar entre participació pràctica o automatització.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.