Ordinador

Anunciat Go-Go Town! per a PC

Durant el Wholesome Direct s’ha anunciat Go-Go Town!, un joc de simulació en un món obert i sandbox. Desenvolupat per Prideful Sloth, un equip format per veterans de la indústria d’Activision i Rocksteady, el joc convida els jugadors a construir un centre turístic en auge des de zero.

La demo estarà disponible a Steam a partir del 3 de juliol de 2023. Els jugadors interessats poden inscriure-s’hi per unir-se-hi. També s’ha llançat un nou tràiler que mostra el jugabilitat encantadora del joc i el potencial de personalització.

Go-Go Town! permet als jugadors modificar el terreny, construir botigues i llocs per menjar, cultivar horts i crear sistemes de carreteres. Superant reptes, els jugadors poden proporcionar una vida pròspera als habitants del poble. El joc anima els jugadors a interactuar amb els personatges, donar una mà d’ajuda o assignar tasques per capacitar els habitants del poble. A més, després d’un dia productiu, els jugadors poden relaxar-se al club nou obert. Els desenvolupadors posen èmfasi en la importància de l’agència del jugador i la llibertat de triar entre participació pràctica o automatització.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content