PlayStation

Tower of Fantasy arribarà a PlayStation el 8 d’agost

Tower of Fantasy, un popular RPG de món obert, està previst que es llanci a PlayStation 5 el 8 d’agost. Desenvolupat per Perfect World Games, el joc ja ha aconseguit una base de jugadors substancial en els mercats mòbils i de PC des del seu debut l’any passat.

Els jugadors poden esperar una experiència immersiva en el vast món obert de Tower of Fantasy, amb cada mapa presentant el seu propi estil únic, incloent-hi una metròpoli ciberpunk, el Gran Mar amb escenes en constant canvi i el místic Domini 9. Els usuaris de PlayStation gaudiran de gràfics d’alta resolució 4K i efectes visuals, així com una alta taxa de fotogrames de 120FPS.

El joc també és compatible amb la retroalimentació hàptica del controlador DualSense, proporcionant una experiència més immersiva durant les batalles, els moments narratius i les escenes de carreres a gran velocitat.

Les reserves per a Tower of Fantasy ja estan disponibles, amb bons exclusius i paquets per a les edicions Deluxe i Ultimate. Els compradors d’aquestes edicions tindran accés al joc amb 48 hores d’antelació i rebran vestimentes i aspectes exclusius de PlayStation.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.