PlayStation

POST VOID arriba a PlayStation 5

POST VOID s’ha llançat a PlayStation 5, ampliant la seva disponibilitat a la PS4 i a la Nintendo Switch. Ara, els jugadors poden experimentar la jugabilitat desafiadora i els nivells generats procedimentalment en diverses plataformes.

Els propietaris de la versió PS4 poden actualitzar el joc a la versió de la PS5 de forma gratuïta, mentre que els nous clients ho podran fer a partir del 27 de juny. La versió de la PS5 utilitza les funcionalitats especials del controlador DualSense per a una immersió millorada.

POST VOID ofereix una acció intensa i frenètica sense vides ni intents, mantenint els jugadors en tensió. La seva mecànica fàcil d’aprendre s’adapta a jugadors amb diferents quantitats de temps. El joc ofereix una atmosfera única i de estil retro, perfeccionada per a la PlayStation i la Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.