PlayStation

POST VOID arriba a PlayStation 5

POST VOID s’ha llançat a PlayStation 5, ampliant la seva disponibilitat a la PS4 i a la Nintendo Switch. Ara, els jugadors poden experimentar la jugabilitat desafiadora i els nivells generats procedimentalment en diverses plataformes.

Els propietaris de la versió PS4 poden actualitzar el joc a la versió de la PS5 de forma gratuïta, mentre que els nous clients ho podran fer a partir del 27 de juny. La versió de la PS5 utilitza les funcionalitats especials del controlador DualSense per a una immersió millorada.

POST VOID ofereix una acció intensa i frenètica sense vides ni intents, mantenint els jugadors en tensió. La seva mecànica fàcil d’aprendre s’adapta a jugadors amb diferents quantitats de temps. El joc ofereix una atmosfera única i de estil retro, perfeccionada per a la PlayStation i la Switch.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content