Mòbil Nintendo Ordinador Xbox

Vampire Survivors anuncia coop local i versió de Switch

poncle ha anunciat emocionants notícies pels aficionats del popular joc Vampire Survivors. En un recent comunicat de premsa, el desenvolupador ha revelat que s’afegirà un mode de cooperació local a la versió del joc, millorant l’experiència global de joc. L’addició d’aquesta funcionalitat multijugador permetrà als jugadors gaudir de tota la saga Vampire Survivors amb fins a quatre jugadors en cooperació local en diverses plataformes, incloent-hi PC, Steam Deck, Nintendo Switch, Xbox i mòbil. Aquesta esperada actualització es llançarà el 17 d’agost.

A més a més, Vampire Survivors s’estrenarà a la plataforma de Nintendo Switch el mateix dia, el 17 d’agost. El joc estarà disponible a un preu de 4,99 euros i inclourà totes les últimes actualitzacions que l’han convertit en un gran èxit indie. A més del joc base, els jugadors tindran l’opció de comprar dos continguts descarregables (DLCs) titulats Legacy of the Moonspell i Tides of the Foscari per 1,99 euros cada un.

La introducció del mode de cooperació local en Vampire Survivors té com a objectiu millorar l’experiència de joc per als jugadors que gaudeixen de jugar amb amics. Aquesta nova funcionalitat multijugador permet un joc col·laboratiu, creant oportunitats per a moments memorables i emocionants enfrontaments amb bales amb amics.