Nintendo Ordinador

Marvelous anuncia Silent Hope per a Nintendo Switch i PC

Marvelous Europe, en col·laboració amb Marvelous Inc. i XSEED Games, ha anunciat el proper llançament de Silent Hope, un nou títol d’acció RPG per a Nintendo Switch i PC. El joc té previst sortir a nivell mundial el 3 d’octubre. A Silent Hope, els jugadors assumiran el paper de set herois, cadascun amb habilitats úniques de combat i comerç, en un món sense llenguatge parlat.

L’edició física estàndard de Silent Hope estarà disponible per a la reserva al lloc web de Marvelous Europe per un preu suggerit de 39,99 €, mentre que la versió digital estarà accessible a través de la Nintendo eShop i Steam pel mateix preu.

La història del joc gira al voltant d’una terra que en un temps era pacífica i que va caure en silenci després que el seu antic Rei robés la parla de la gent i desaparegués en un abisme anomenat The Abyss. La Princesa, en lamentar les accions del seu pare, va ser empresonada per les seves llàgrimes cristal·litzades. Anys després, set herois són atrets cap a la Princesa i s’embarquen en un viatge per alliberar-la de la seva presó lluminosa aventurant-se en The Abyss i trobant el Rei perdut.

Silent Hope combina el gènere dels jocs d’exploració de masmorres isomètriques amb elements moderns. Després de lluitar contra enemics i recollir materials a The Abyss, els jugadors poden tornar al campament base per crear objectes, cuinar i descansar. The Abyss ofereix dissenys aleatoris, assegurant que cada expedició tingui un element d’atzar, amb un perill creixent a mesura que els jugadors s’aventuren més profundament.

El joc presenta set herois, cadascun amb estils de combat i rols no combatents propis, com ara alquimista, ferrer i cuiner. L’exploració de The Abyss promet experiències noves en cada visita, acompanyades d’estètica visual impressionant que recorda a un conte de fades.

Marvelous Europe publicarà Silent Hope per a Nintendo Switch a Europa i Austràlia, mentre que XSEED Games es farà càrrec del llançament a Amèrica del Nord a través de Nintendo Switch i el llançament mundial a PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.