Sector

Yuji Naka sentenciat a dos anys i mig de presó

Yuji Naka

Yuji Naka, qui fora un dels creadors de Sonic the Hedgehog, ha enfrontat avui el seu tercer judici al Tribunal del Districte de Tòquio. Se l’acusa d’efectuar operacions amb informació privilegiada, utilitzant informació no divulgada de Square Enix durant el seu pas per l’empresa en els últims anys. La fiscalia ha sol·licitat una condemna de 2 anys i 6 mesos de presó. Així com una multa de 2,5 milions de iens i una confiscació de més de 170 milions de iens. La defensa de Naka ha sol·licitat una condemna amb suspensió i una reducció de les multes i les confiscacions.

Naka, que va estar implicat en el desenvolupament Dragon Quest Tact i Final Fantasy VII: The First Soldier, ha estat acusat de comprar accions de diferents empreses basant-se en informació no pública. Durant el judici, la fiscalia ha argumentat que Naka “ha obtingut beneficis de manera injusta des d’una posició significativament avantatjosa en comparació amb els inversors habituals, minvant així la justícia del mercat”. La defensa, per contra, ha afirmat que Naka no ha accedit activament a informació privilegiada i ha sol·licitat una condemna amb suspensió, així com una reducció de les multes i les confiscacions.

Podeu llegir la notícia sencera a través de la font, aquí.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.