Nintendo PlayStation

Tetris The Absolute The Grand Master 2 PLUS és el nou títol de Arcade Archives

HAMSTER ha anunciat el llançament de Tetris The Absolute The Grand Master 2 PLUS per a Nintendo Switch i PlayStation 4. Aquest joc de puzles està disponible en format digital com a part de la sèrie Arcade Archives.

Originalment desenvolupat per ARIKA i llançat el 2000, Tetris The Absolute The Grand Master 2 PLUS ha estat millorat amb nous modes en comparació amb el seu predecessor. Ara els jugadors podran posar a prova les seves habilitats amb el mode «TGM+», on els Tetròminos pugen des de baix, i el mode «T.A.DEATH», que presenta Tetròminos caient a gran velocitat des del principi.

El joc té un preu de 6,99 euros i ofereix multijugador, amb suport per a 1-2 jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.