Jocs en català Ordinador

Nebuloid Team presenta el nou tràiler de Sol

Nebuloid Team, un estudi independent de desenvolupament de videojocs amb seu a Barcelona, ha presentat amb entusiasme el nou tràiler del seu esperat joc Sol. A més, el joc, que es publicarà el 2024 de manera totalment gratuïta, ha estrenat també la seva pàgina de Steam.

Sol és una novel·la visual escrita i creada íntegrament en català, que transporta als jugadors a un món on el sol ha desaparegut i el caos s’ha apoderat de la terra. El protagonista, en Pablo, és un universitari acabat de graduar que s’enfronta a un futur incert enmig d’una crisi mundial. El joc combina elements de realisme màgic amb un món misteriós ple de fets paranormals, oferint una experiència de joc única i captivadora.

Els jugadors prendran el control de les decisions d’en Pablo i el seu camí en aquest món canviat i hostil. Les seves accions i eleccions tindran un impacte directe en el desenllaç de la història, afegint una capa d’immersió i llibertat al joc. A més, el mòbil del personatge s’utilitza com a eina per conèixer millor les seves amistats i explorar les seves relacions en aquest context apocalíptic.

El joc ofereix una jugabilitat senzilla i intuïtiva, permetent als jugadors centrar-se en la narrativa i les decisions que hauran de prendre. Amb una combinació de diàlegs evocadors, gràfics captivadors i una banda sonora envolvent, Sol promet transportar els jugadors a un món alternatiu ric en detalls i emocions.

La presentació del nou tràiler ha generat un gran entusiasme entre la comunitat de jugadors, que ha expressat el seu interès a explorar aquesta nova proposta de Nebuloid Team. Amb el llançament oficial a Steam, el joc arribarà a un públic més ampli.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.