Jocs en català Ordinador

Nebuloid Team presenta el nou tràiler de Sol

Nebuloid Team presenta el nou tràiler de Sol

Nebuloid Team, un estudi independent de desenvolupament de videojocs amb seu a Barcelona, ha presentat amb entusiasme el nou tràiler del seu esperat joc Sol. A més, el joc, que es publicarà el 2024 de manera totalment gratuïta, ha estrenat també la seva pàgina de Steam.

Sol és una novel·la visual escrita i creada íntegrament en català, que transporta als jugadors a un món on el sol ha desaparegut i el caos s’ha apoderat de la terra. El protagonista, en Pablo, és un universitari acabat de graduar que s’enfronta a un futur incert enmig d’una crisi mundial. El joc combina elements de realisme màgic amb un món misteriós ple de fets paranormals, oferint una experiència de joc única i captivadora.

Els jugadors prendran el control de les decisions d’en Pablo i el seu camí en aquest món canviat i hostil. Les seves accions i eleccions tindran un impacte directe en el desenllaç de la història, afegint una capa d’immersió i llibertat al joc. A més, el mòbil del personatge s’utilitza com a eina per conèixer millor les seves amistats i explorar les seves relacions en aquest context apocalíptic.

El joc ofereix una jugabilitat senzilla i intuïtiva, permetent als jugadors centrar-se en la narrativa i les decisions que hauran de prendre. Amb una combinació de diàlegs evocadors, gràfics captivadors i una banda sonora envolvent, Sol promet transportar els jugadors a un món alternatiu ric en detalls i emocions.

La presentació del nou tràiler ha generat un gran entusiasme entre la comunitat de jugadors, que ha expressat el seu interès a explorar aquesta nova proposta de Nebuloid Team. Amb el llançament oficial a Steam, el joc arribarà a un públic més ampli.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.