Núvol Xbox

Anunciats els jocs de Game Pass de juliol

Comencem pels jocs ja disponibles: els jugadors poden submergir-se en el món de Grand Theft Auto V. Aquest títol aclamat segueix la història de tres personatges embolicats en el món criminal, el govern dels Estats Units i la indústria de l’entreteniment. Els jugadors han de navegar per una ciutat despietada i dur a terme atracaments perillosos mentre enfronten una constant desconfiança i perill.

Un altre títol ja disponible és Sword and Fairy: Together Forever. Aquest joc combina la mitologia antiga amb estètica tradicional asiàtica, submergint els jugadors en un món habitat per tres clans: Humà, Deïtat i Dimoni. Amb un repartiment variat de personatges, cadascun amb trets i habilitats úniques, els jugadors s’embarquen en un viatge captivant per aquest món encantador.

Mirant cap als llançaments que vindran, els jugadors poden esperar una gamma d’experiències diverses. El 6 de juliol, McPixel 3 oferirà als jugadors una aventura fascinant on s’utilitzen mètodes poc convencionals i entretinguts per evitar desastres. Common’hood, que arriba l’11 de juliol, convida els jugadors a participar en una simulació d’establiment il·legal, on podran personalitzar construccions de base, recollir recursos i ajudar la comunitat a superar desafiaments.

També l’11 de juliol arriba Insurgency: Sandstorm, un joc de tir en primera persona ambientat en un conflicte contemporani. Els jugadors poden participar en intensos modes de cooperació i multijugador PvP, experimentant el combat intens i treballant amb el seu equip per aconseguir la victòria.

Exoprimal, disponible el 14 de juliol, promet guerres infinites contra hordes de dinosaures. En aquest joc, els jugadors s’uneixen en esquadres per enfrontar-se a la intel·ligència artificial Leviathan i els seus desafiaments implacables. Amb una combinació de combat PvE i PvP, objectius variats i exoarmadures potents per pilotar, Exoprimal ofereix una experiència imprevisible i emocionant.

El 18 de juliol, Techtonica entra al programa Game Preview, permetent als jugadors explorar un planeta alienígena rebel. En aquest joc, els jugadors poden treballar sols o en cooperació per construir fàbriques extenses, dominar l’automatització, recollir recursos i descobrir els secrets amagats sota la superfície del planeta.

També el 18 de juliol arriba The Cave, un joc d’aventures creat per Ron Gilbert i desenvolupat per Double Fine Productions. Els jugadors reuneixen un equip de tres aventurers amb personalitats úniques i exploren les profunditats d’una cova misteriosa.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.