Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation

OXENFREE II: Lost Signals ja disponible per a múltiples plataformes

Night School, l’estudi de videojocs de Netflix, ha llançat OXENFREE II: Lost Signals, la tan esperada seqüela de l’exitós thriller sobrenatural, OXENFREE. El joc ja es troba disponible per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i 4, PC i Mac a través de STEAM, així com a Netflix.

OXENFREE II: Lost Signals, ambientat cinc anys després dels esdeveniments del primer joc, continua destacant per la seva captivadora narrativa, personatges memorables i estil artístic únic. La nova entrega presenta un elenc de personatges totalment nou i una història completament original que promet mantenir els jugadors immersos en una emocionant aventura narrativa.

“Amb OXENFREE II: Lost Signals, vam buscar capturar l’essència i l’atmosfera que van fer del joc original quelcom tan especial, alhora que submergíem els jugadors en una història totalment nova i més ambiciosa”, va revelar Sean Krankel, cofundador i director de l’estudi Night School. “Aquest joc ha estat creat amb amor i dedicació, i estem emocionats que els jugadors visquin el viatge de Riley, prenent decisions que donaran forma a la seva vida i superant desafiaments sobrenaturals que amenacen d’alterar el seu futur”.

OXENFREE II: Lost Signals explica la història de Riley Poverly, una investigadora mediambiental que retorna al seu poble natal, Camena, per investigar uns misteriosos senyals de radiofreqüència que han començat a produir-se de manera sobrenatural, provocant alteracions en els dispositius electrònics. Aviat, Riley descobrirà una història d’esdeveniments fantasmals ocorreguts a la propera illa d’Edwards, i es veurà immersa en un terrífic misteri sobrenatural. Amb el característic sistema de diàleg natural de Night School, OXENFREE II: Lost Signals portarà els jugadors en un viatge ple de conseqüències inesperades.

El joc es troba disponible per a Nintendo Switch, PC i Mac a través de STEAM per 19,99 €, i per a PlayStation 5 i 4 per 23,99 €. A més, OXENFREE II: Lost Signals també es pot gaudir en dispositius mòbils a través de Netflix, on s’inclou de forma gratuïta amb totes les subscripcions, sense anuncis, tarifes addicionals o compres dins de l’aplicació.