Mòbil Nintendo Ordinador PlayStation

OXENFREE II: Lost Signals ja disponible per a múltiples plataformes

Night School, l’estudi de videojocs de Netflix, ha llançat OXENFREE II: Lost Signals, la tan esperada seqüela de l’exitós thriller sobrenatural, OXENFREE. El joc ja es troba disponible per a Nintendo Switch, PlayStation 5 i 4, PC i Mac a través de STEAM, així com a Netflix.

OXENFREE II: Lost Signals, ambientat cinc anys després dels esdeveniments del primer joc, continua destacant per la seva captivadora narrativa, personatges memorables i estil artístic únic. La nova entrega presenta un elenc de personatges totalment nou i una història completament original que promet mantenir els jugadors immersos en una emocionant aventura narrativa.

“Amb OXENFREE II: Lost Signals, vam buscar capturar l’essència i l’atmosfera que van fer del joc original quelcom tan especial, alhora que submergíem els jugadors en una història totalment nova i més ambiciosa”, va revelar Sean Krankel, cofundador i director de l’estudi Night School. “Aquest joc ha estat creat amb amor i dedicació, i estem emocionats que els jugadors visquin el viatge de Riley, prenent decisions que donaran forma a la seva vida i superant desafiaments sobrenaturals que amenacen d’alterar el seu futur”.

OXENFREE II: Lost Signals explica la història de Riley Poverly, una investigadora mediambiental que retorna al seu poble natal, Camena, per investigar uns misteriosos senyals de radiofreqüència que han començat a produir-se de manera sobrenatural, provocant alteracions en els dispositius electrònics. Aviat, Riley descobrirà una història d’esdeveniments fantasmals ocorreguts a la propera illa d’Edwards, i es veurà immersa en un terrífic misteri sobrenatural. Amb el característic sistema de diàleg natural de Night School, OXENFREE II: Lost Signals portarà els jugadors en un viatge ple de conseqüències inesperades.

El joc es troba disponible per a Nintendo Switch, PC i Mac a través de STEAM per 19,99 €, i per a PlayStation 5 i 4 per 23,99 €. A més, OXENFREE II: Lost Signals també es pot gaudir en dispositius mòbils a través de Netflix, on s’inclou de forma gratuïta amb totes les subscripcions, sense anuncis, tarifes addicionals o compres dins de l’aplicació.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Mòbil

Niffelheim, ara disponible a Google Play Pass

Niffelheim, el joc de rol de supervivència desenvolupat per Ellada Games, ja està disponible a Google Play Pass. Els jugadors
Skip to content