Núvol Ordinador PlayStation Xbox

Ja disponible Exoprimal a les diferents plataformes

Capcom ha anunciat el llançament mundial de Exoprimal. El joc, desenvolupat amb el motor RE d’en Capcom, presenta soldats equipats amb armadures de combat futuristes que lluiten contra hordes de dinosaures. Exoprimal ja està disponible en diverses plataformes, incloent-hi Xbox Series X|S, Xbox One, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam. També es pot accedir al joc mitjançant el Xbox Game Pass per a consoles, PC i Cloud.

Amb un escenari ambientat l’any 2040, Exoprimal explica la història de la lluita de la humanitat per sobreviure davant la sorprenent reaparició dels dinosaures. Els jugadors assumeixen el paper d’Exofighters, armats amb Exosuits avançats, mentre protegeixen àrees dels brots de dinosaures. El mode principal del joc, Dino Survival, ofereix reptes de combat intensos on dues escuadres de cinc jugadors competeixen per completar objectius mentre es defensen dels atacs dels dinosaures. Dino Survival permet tant el joc entre jugadors (PvP) com el joc contra l’entorn (PvE), amb missions que varien segons el progrés del jugador.

Els jugadors poden triar entre 10 Exosuits diferents classificats en Assault, Tank i Support, cada un amb habilitats úniques. El joc també ofereix opcions de personalització amb un equipament anomenat Rigs, que millora els Exosuits amb habilitats addicionals. A mesura que els jugadors avancen, desbloquejaran nous Exosuits, equipament, objectes cosmètics i contingut narratiu que revela gradualment la història.

Capcom té previst donar suport a Exoprimal amb actualitzacions posteriors al llançament que incorporaran noves funcionalitats. La primera actualització, Savage Gauntlet, presentarà una experiència PvE desafiadora amb missions rotatives per aconseguir puntuacions i recompenses més altes. Actualitzacions futures inclouran col·laboracions amb Street Fighter 6 i Monster Hunter, nous Exosuits, enemics, escenaris, missions i més.

A més de l’edició estàndard, els jugadors també poden adquirir l’Edició Deluxe, que inclou el «Kit d’Inici» i el «Survival Pass Season 1: Premium Tier» com a bonificació per temps limitat. El Kit d’Inici ofereix vestits addicionals per als Exosuits i entrades d’accés anticipat, mentre que el Survival Pass recompensa el progrés dels jugadors en el joc i proporciona diversos objectes cosmètics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.