Ressenyes

Ressenya – Viewfinder

En el món dels videojocs, és rara la vegada que trobes una joia que realment destaca sobre la resta. Especialment en el món independent. Viewfinder, desenvolupat per Sad Owl Studios i publicat per Thunderful, és una d’aquestes excepcions. Aquest joc és un testimoni del poder de la creativitat i la innovació en la indústria, oferint una experiència única.

Una presentació especial

La primera cosa que et crida l’atenció de Viewfinder és el seu estil visual distintiu. El joc utilitza una estètica minimalista que és a la vegada impactant i bonica. L’ús del color i la llum és particularment notable, creant un món vibrant i immersiu que és un goig d’explorar. Els gràfics són nets i clars, amb un nivell de detall que és realment impressionant. El disseny visual del joc no és només agradable estèticament, sinó que també té una finalitat funcional, jugant un paper crucial en les mecàniques i els enigmes del joc.

Una jugabilitat sorprenent

La jugabilitat de Viewfinder és on realment destaca. El joc és una aventura de resolució d’enigmes en primera persona, on el jugador fa servir fotografies i una càmera per manipular el món que l’envolta. Aquesta mecànica no és només un truc, sinó una part fonamental del joc que s’integra perfectament en la jugabilitat. Els enigmes són astuts i desafiants, requerint que el jugador pensi de manera creativa i abordi els problemes des de diferents angles. Literalment. Les mecàniques del joc són intuïtives i s’expliquen de manera subtil, fent que la jugabilitat sigui fluida i satisfactòria.

Una trama subtil

Per altra banda, la història de Viewfinder és un altre dels seus punts forts. La narrativa és captivadora i ben construïda, amb una profunditat i complexitat que és rara en els videojocs. El joc explora temes de percepció i realitat, desafiant el jugador a qüestionar la seva comprensió del món que l’envolta. La història es narra d’una manera subtil, permetent que el jugador vagi connectant la narrativa a mesura que avança en el joc.

Detalls addicionals

Un dels aspectes més impressionants és el seu compromís amb la innovació. El joc pren riscos i desafia els límits, oferint una experiència única que no se sembla a res del mercat. Viewfinder és un joc que no té por de desafiar les convencions i anar en contra de les expectatives, i això el fa encara millor.

Pel que fa a l’experiència de l’usuari, és tot un plaer. Els controls del joc són intuïtius i responen bé, i la interfície és neta i sense embuts. El joc també compta amb un sistema de guardat, permetent al jugador continuar on ho va deixar sense cap problema. A més, també disposa d’un sistema de rebobinat, per tal de recuperar-nos d’errors puntuals, facilitant la resolució de puzles.

Conclusió

En conclusió, Viewfinder és una obra creativa que és imprescindible per a qualsevol fan dels jocs d’aventures i trencaclosques. És un joc que desafia, captiva i, en definitiva, recompensa el jugador de maneres que pocs altres jocs poden fer. Viewfinder no és només un joc, sinó una experiència, i val molt la pena dedicar-li temps.

Viewfinder

Viewfinder és una obra creativa que és imprescindible per a qualsevol fan dels jocs d’aventures i trencaclosques. És un joc que desafia, captiva i, en definitiva, recompensa el jugador de maneres que pocs altres jocs poden fer. Viewfinder no és només un joc, sinó una experiència, i val molt la pena dedicar-li temps.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Viewfinder és una obra creativa que és imprescindible per a qualsevol fan dels jocs d’aventures i trencaclosques. És un joc que desafia, captiva i, en definitiva, recompensa el jugador de maneres que pocs altres jocs poden fer. Viewfinder no és només un joc, sinó una experiència, i val molt la pena dedicar-li temps.

4.5

Versió analitzada: PC

Còpia del joc proporcionada per Thunderful

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per
Skip to content