Nintendo PlayStation

Meridiem Games publicarà Mon-Yu a Nintendo Switch i PlayStation 5

L’aventura de rol per torns Mon-Yu: Defeat Monsters And Gain Strong Weapons And Armor arribarà pròximament en format físic per a les consoles Nintendo Switch i PlayStation 5. Seguint la tradició del Wizardry original, el joc permetrà als jugadors crear el seu equip de herois amb diverses classes i triar avatars entre una àmplia selecció de retrats.

La trama porta els jugadors a la terra de les fades, on la «Torre del Rei Drac» va albergar en el passat tresors que mantenien la pau al regne. No obstant això, els Set Reis Malvats van robar aquests tresors i van transformar la torre en una temible masmorra. La missió dels jugadors serà recuperar els tresors amagats i restaurar la pau a la terra.

El joc oferirà una varietat de característiques, com l’obtenció de noves armes i armadures en derrotar dimonis i monstres pel camí. A més, a mesura que els herois pugin de nivell, aprendran noves habilitats i els seus equips milloraran.

Mon-Yu: Defeat Monsters And Gain Strong Weapons And Armor està disponible per a reserves, i la seva data de llançament està programada per al 29 de setembre de 2023.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.