Mòbil

Return to Monkey Island arribarà a dispositius mòbils

Terrible Toybox ha anunciat el llançament de Return to Monkey Island per a dispositius mòbils. Amb data de llançament prevista pel 27 de juliol, aquesta seqüela de l’estimada sèrie Monkey Island estarà disponible per a la descàrrega tant a l’App Store com a Google Play. Els fans de la franquícia, així com els aspirants a pirates, ja poden preinscriure’s.

Return to Monkey Island ha rebut aclamació crítica i s’espera que la seva arribada a les plataformes mòbils generi una gran expectació entre els jugadors. El joc ofereix una experiència atractiva i immersiva, plena de misteri, intriga i l’humor característic pel qual és coneguda la sèrie. Per a aquells que no estiguin familiaritzats amb l’univers de Monkey Island, aquesta nova entrega continua la història del protagonista, Guybrush Threepwood, reprenent des d’on Monkey Island 2: La venjança de LeChuck va acabar fa més de 30 anys. Els creadors del joc original, Ron Gilbert i Dave Grossman, tanquen el cercle amb Return to Monkey Island, portant els jugadors en una aventura salvatge per aigües encara més excèntriques i imprevisibles.

Amb la creixent popularitat dels jocs per a dispositius mòbils, s’espera que l’arribada de Return to Monkey Island a telèfons intel·ligents i tauletes ampliï el públic del joc i introdueixi la sèrie a una nova generació de jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.