Nintendo

Kraken Odyssey s’estrenarà en format físic a Nintendo Switch

Kraken Odyssey, el joc d’acció i curses en 3D, ben aviat estarà disponible en format físic per a la consola Nintendo Switch. En aquesta aventura, els jugadors assumiran el paper de Voulpy, qui s’embarcarà en una missió per rescatar el seu germà petit, que ha estat segrestat. El destí del seu germà estarà en mans dels jugadors, que hauran de córrer a tota velocitat, saltar hàbilment i esquivar perills mentre arriben a la meta.

Kraken Odyssey ofereix una varietat d’entorns per explorar, com ara platges paradisíaques, jungles exuberants, muntanyes cobertes de neu i masmorres ardents. Cada un d’aquests llocs presenta desafiaments, de manera que els jugadors hauran d’estar atents per evitar convertir-se en l’ham dels crancs.

Una de les característiques destacades del joc és la possibilitat de personalitzar el personatge amb una àmplia gamma de vestits, des de pirates fins a unicorns. Els jugadors poden triar la indumentària que més els agradi i submergir-se en Kraken Odyssey.

El joc compta amb més de 30 nivells, cadascun amb les seves pròpies missions i medalles per recollir. Els jugadors podran desbloquejar assoliments i superar desafiaments mentre avancen en la història.

Kraken Odyssey ja està disponible per reservar en format físic per a Nintendo Switch, i la seva data de llançament oficial està programada per al 27 d’octubre.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.