Nintendo

Shantae Advance: Risky Revolution s’estrenarà 20 anys després

WayForward, un estudi de jocs independent, ha fet recentment un anunci emocionant que ha captat l’atenció dels fans de Shantae a tot el món. Han revelat que el llargament esperat joc de Game Boy Advance (GBA), Shantae Advance: Risky Revolution, finalment està en desenvolupament després d’haver estat aparcat durant gairebé dues dècades. Aquesta seqüela, que inicialment va ser cancel·lada i només existia com una demo inacabada, ara es completarà i es llançarà físicament en una cartutxera de joc compatible amb Game Boy Advance.

L’equip de desenvolupament, format pel creador de Shantae, Erin Bozon, el director de la sèrie, Matt Bozon, i el programador Michael Stragey, està utilitzant eines de desenvolupament de l’època del GBA per recrear autènticament l’experiència de joc portàtil que es va planificar fa molts anys. El seu objectiu és mantenir-se fidels a l’esperit del joc original, incorporant totes les característiques estimades com l’acció de colpejar els cabells i ballar la dansa del ventre, diversos capítols, diferents pobles i laberints, sis transformacions de criatures, caps desafiants i una banda sonora composta per Maddie Lim. A més, el joc inclourà un mode de batalla per a 4 jugadors per afegir més emoció.

Matt Bozon, el director de la sèrie Shantae, ha expressat el seu entusiasme pel projecte, afirmant: “Restaurar la seqüela perduda de Shantae ha estat una aventura increïble! Després de reunir-nos com a equip, hem restaurat la demo original del joc i ara estem treballant de valent per completar el joc completament en el maquinari original! Això no és una recreació o un joc nou d’estil retro, sinó un títol real de l’època del GBA que s’havia perdut amb el temps.”

Shantae Advance: Risky Revolution emplenarà l’espai entre el joc original de Shantae llançat el 2002 i la seva seqüela, Shantae: Risky’s Revenge, llançada el 2010. La història segueix Shantae mentre enfronta el seu enemic, el pirata Risky Boots, que ha ideat un pla pervers per manipular i reorganitzar el continent utilitzant un dispositiu subterrani secret. Els jugadors s’uniran a Shantae en la seva missió de protegir Sequin Land i desfer el pla de Risky emprant la tecnologia i el coneixement dels Cercadors de Relíquies, que els concedirà nous camins a través de diferents entorns.

Limited Run Games publicarà Shantae Advance: Risky Revolution en una cartutxera de joc física compatible amb Game Boy Advance, amb una data de llançament estimada per principis del 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.