Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Anunciada una remasterització de Clock Tower

WayForward, Sunsoft i Limited Run Games han anunciat el proper llançament d’una versió millorada del clàssic survival-horror de 16 bits, Clock Tower. Aquest llançament tan esperat marcarà la primera vegada que el terrorífic joc estarà oficialment disponible a Amèrica del Nord i Europa. Clock Tower, que originalment es va llançar el 1995 a Super Famicom al Japó, estarà disponible a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox i PC a principis del 2024.

Clock Tower immergirà els jugadors en l’atmosfera gèlida de la mansió de la família Barrows, on hauran de navegar per l’entorn encantat mentre són perseguits pel sinistre Scissorman. Assumint el paper de Jennifer Simpson, una òrfena adolescent, els jugadors utilitzaran una interfície de punts i clics per explorar la mansió, descobrir secrets, trobar objectes essencials i idear estratègies per sobreviure als atacs incansables de Scissorman. La supervivència de Jennifer depèn del seu enginy i rapidesa de pensament, ja que no té capacitats ofensives. Les múltiples finals del joc ofereixen resultats diferents, augmentant la tensió i la capacitat de rejugar. La combinació d’una atmosfera tensa, efectes de so inquietants, animacions detallades en 2D i elements aleatoris consoliden el Clock Tower com un pioner revolucionari en el gènere del survival-horror.

WayForward publicarà inicialment Clock Tower de forma digital a Amèrica del Nord i Europa, i després oferirà una versió física en plataformes seleccionades a través de Limited Run Games.

Les característiques clau de l’edició millorada de Clock Tower inclouen:

  • l’oportunitat per a l’audiència nord-americana i europea de viure l’experiència del clàssic survival-horror per primera vegada
  • jugabilitat intensa que implica evitar el psicòtic Scissorman corrent, amagant-se i sobrevivint
  • art en 2D atmosfèric, animacions detallades i efectes de so inquietants que contribueixen a l’experiència immersiva global
  • múltiples finals i elements aleatoris de jugabilitat que augmenten la capacitat de rejugar i generen sobresalts
  • una nova obertura animada, escenes de còmic en moviment
  • una cançó temàtica vocal interpretada per Mary McGlynn
  • una galeria d’art, estats de guarda i altres millores

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.