Nintendo

AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut ja disponible a Nintendo Switch

XSEED Games, la marca editorial independent de Marvelous, ha llançat AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut per a la Nintendo Switch a Amèrica del Nord i Europa. El joc de rol d’acció està disponible per a la compra digital. Aquesta edició inclou el nou capítol de la història anomenat “Kati’s Route” i tot el contingut descarregable del joc original.

AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut posa els jugadors a la pell de Nanashi, un otaku que és misteriosament transformat en un vampir i es llança a una missió per protegir els residents d’Akihabara dels “Synthisters,” uns depredadors vampirs. El joc inclou una ruta amb veu per a “Kati’s Route,” missions secundàries úniques, noves armes i armadures i l’opció d’utilitzar diversos objectes, incloent-hi roba, com a armes.

Desenvolupat per Acquire, AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut ha estat llançat digitalment per a la Nintendo Switch per 29,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.