Nintendo

AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut ja disponible a Nintendo Switch

XSEED Games, la marca editorial independent de Marvelous, ha llançat AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut per a la Nintendo Switch a Amèrica del Nord i Europa. El joc de rol d’acció està disponible per a la compra digital. Aquesta edició inclou el nou capítol de la història anomenat “Kati’s Route” i tot el contingut descarregable del joc original.

AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut posa els jugadors a la pell de Nanashi, un otaku que és misteriosament transformat en un vampir i es llança a una missió per protegir els residents d’Akihabara dels “Synthisters,” uns depredadors vampirs. El joc inclou una ruta amb veu per a “Kati’s Route,” missions secundàries úniques, noves armes i armadures i l’opció d’utilitzar diversos objectes, incloent-hi roba, com a armes.

Desenvolupat per Acquire, AKIBA’S TRIP: Undead and Undressed Director’s Cut ha estat llançat digitalment per a la Nintendo Switch per 29,99 euros.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content