Sector

Troy Baker i Erika Ishii, les cares del Future Games Show 2023

Troy Baker i Erika Ishii han estat anunciats com a presentadors del proper Future Games Show a la gamescom el 23 d’agost de 2023. La mostra digital, presentada per GamesRadar, destacarà més de 50 jocs de diferents editors i desenvolupadors, incloent-hi Frontier Developments, Raw Fury, Thunderful Games, Nacon i Crunching Koalas. L’espectacle promet 8 estrenes mundials, avanços exclusius, una exhibició de realitat virtual i un segment anomenat ‘Ones to Play’, que presentarà títols amb demos disponibles per a descarregar i jugar immediatament després de l’esdeveniment.

Troy Baker i Erika Ishii han expressat la seva emoció per ser els amfitrions de l’espectacle, amb la promesa de presentar les últimes notícies de videojocs, avanços i revelacions exclusives per a diferents plataformes com ara PS, Xbox, Switch, PC i RV.

Daniel Dawkins, director de continguts de Videojocs i Esdeveniments de Future, ha posat l’èmfasi en la intenció del Future Games Show d’introduir els espectadors a nous i innovadors títols en diversos formats i gèneres. L’espectacle té un historial de presentar estrenes mundials.

https://www.youtube.com/watch?v=AHOu84ENFeo

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

crown of wu
Jocs en català Sector

Wild Cat Records explica la creació de la banda sonora de The Crown of Wu

Wild Cat Records, un estudi conegut pel seu treball en la indústria del cinema i dels videojocs, ha publicat recentment
Nintendo Sector

La banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. s’estrenarà en vinil, CD i casset

iam8bit ha anunciat la seva col·laboració per a portar la banda sonora de la pel·lícula de Super Mario Bros. en
Skip to content