Sector

Troy Baker i Erika Ishii, les cares del Future Games Show 2023

Troy Baker i Erika Ishii han estat anunciats com a presentadors del proper Future Games Show a la gamescom el 23 d’agost de 2023. La mostra digital, presentada per GamesRadar, destacarà més de 50 jocs de diferents editors i desenvolupadors, incloent-hi Frontier Developments, Raw Fury, Thunderful Games, Nacon i Crunching Koalas. L’espectacle promet 8 estrenes mundials, avanços exclusius, una exhibició de realitat virtual i un segment anomenat ‘Ones to Play’, que presentarà títols amb demos disponibles per a descarregar i jugar immediatament després de l’esdeveniment.

Troy Baker i Erika Ishii han expressat la seva emoció per ser els amfitrions de l’espectacle, amb la promesa de presentar les últimes notícies de videojocs, avanços i revelacions exclusives per a diferents plataformes com ara PS, Xbox, Switch, PC i RV.

Daniel Dawkins, director de continguts de Videojocs i Esdeveniments de Future, ha posat l’èmfasi en la intenció del Future Games Show d’introduir els espectadors a nous i innovadors títols en diversos formats i gèneres. L’espectacle té un historial de presentar estrenes mundials.

https://www.youtube.com/watch?v=AHOu84ENFeo

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.