Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

2K i Gearbox anuncien Borderlands Collection: Pandora’s Box, Borderlands 3 Ultimate Edition arribarà a Switch

L’aclamada franquícia Borderlands continua captivant milions de jugadors amb el seu emocionant univers. 2K i Gearbox Software han anunciat dues emocionants incorporacions pels amants de Borderlands.

Borderlands Collection: Pandora’s Box arribarà l’1 de setembre de 2023 a múltiples plataformes, incloent-hi PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquesta col·lecció reuneix per primera vegada els sis jocs principals de la sèrie, des de l’original Borderlands fins a Borderlands 3, juntament amb els seus continguts addicionals. L’oferta digital tindrà un preu inicial de 149,99 euros, amb un descompte especial de llançament a 59,99 euros per temps limitat. Els jugadors que ja posseeixin títols anteriors podran completar la seva col·lecció a preus especials.

D’altra banda, Borderlands 3 Ultimate Edition arribarà a Nintendo Switch el 6 d’octubre de 2023 per 59,99 euros. Aquesta edició ofereix el joc base juntament amb els sis continguts addicionals i diversos paquets cosmètics. Els jugadors podran gaudir de l’experiència Borderlands 3 a la plataforma de Nintendo, amb l’opció de jugar en mode cooperatiu tant local com en línia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content