Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

2K i Gearbox anuncien Borderlands Collection: Pandora’s Box, Borderlands 3 Ultimate Edition arribarà a Switch

L’aclamada franquícia Borderlands continua captivant milions de jugadors amb el seu emocionant univers. 2K i Gearbox Software han anunciat dues emocionants incorporacions pels amants de Borderlands.

Borderlands Collection: Pandora’s Box arribarà l’1 de setembre de 2023 a múltiples plataformes, incloent-hi PC, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i PlayStation 5. Aquesta col·lecció reuneix per primera vegada els sis jocs principals de la sèrie, des de l’original Borderlands fins a Borderlands 3, juntament amb els seus continguts addicionals. L’oferta digital tindrà un preu inicial de 149,99 euros, amb un descompte especial de llançament a 59,99 euros per temps limitat. Els jugadors que ja posseeixin títols anteriors podran completar la seva col·lecció a preus especials.

D’altra banda, Borderlands 3 Ultimate Edition arribarà a Nintendo Switch el 6 d’octubre de 2023 per 59,99 euros. Aquesta edició ofereix el joc base juntament amb els sis continguts addicionals i diversos paquets cosmètics. Els jugadors podran gaudir de l’experiència Borderlands 3 a la plataforma de Nintendo, amb l’opció de jugar en mode cooperatiu tant local com en línia.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.