Ordinador PlayStation

Meridiem Games publicarà The Bearer & The Last Flame

Meridiem Games ha anunciat la publicació de The Bearer & The Last Flame, una aventura d’acció i fantasia fosca d’estil Soulslike. Desenvolupat per Dark Reaper Studio, aquest joc estarà disponible en format digital per a consoles i PC.

El joc està ambientat en un món devastat per la foscor, on la vida ha estat pràcticament exterminada. Criatures aterridores com ara dimonis i guerrers sense ànima deambulen pel regne fosc, submergit en un ambient de desesperació. No obstant això, un bri d’esperança ha sorgit a les muntanyes de Selender.

El jugador assumeix el paper de “The Bearer”, una ànima que ha estat encarregada amb la important tasca de portar llum a les terres submergides en la foscor. L’objectiu és derrotar la foscor en els cinc regnes, enfrontant criatures i bèsties sinistres que han pres el control dels territoris abans habitats per éssers humans i reis antics.

Els interessats ja poden afegir The Bearer & The Last Flame a la seva llista de desitjos a les botigues digitals de la PlayStation Store i Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content