Ordinador PlayStation

Meridiem Games publicarà The Bearer & The Last Flame

Meridiem Games ha anunciat la publicació de The Bearer & The Last Flame, una aventura d’acció i fantasia fosca d’estil Soulslike. Desenvolupat per Dark Reaper Studio, aquest joc estarà disponible en format digital per a consoles i PC.

El joc està ambientat en un món devastat per la foscor, on la vida ha estat pràcticament exterminada. Criatures aterridores com ara dimonis i guerrers sense ànima deambulen pel regne fosc, submergit en un ambient de desesperació. No obstant això, un bri d’esperança ha sorgit a les muntanyes de Selender.

El jugador assumeix el paper de “The Bearer”, una ànima que ha estat encarregada amb la important tasca de portar llum a les terres submergides en la foscor. L’objectiu és derrotar la foscor en els cinc regnes, enfrontant criatures i bèsties sinistres que han pres el control dels territoris abans habitats per éssers humans i reis antics.

Els interessats ja poden afegir The Bearer & The Last Flame a la seva llista de desitjos a les botigues digitals de la PlayStation Store i Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.