Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

LAB132 presenta Astral Tracks

LAB132 presenta Astral Tracks

LAB132, amb seu a Heidelberg, Alemanya, ha presentat el seu nou títol per a PC i consoles, Astral Tracks, un joc de plataformes 3D que ofereix una gran varietat de possibilitats de moviment. Inspirat en elements de jocs com Spider-Man i Titanfall, Astral Tracks desafia els jugadors a completar nivells de plataformes generats de manera procedimental el més ràpid possible, tant en mode local com en línia.

En Astral Tracks, els jugadors corren, salten, es llisquen, es balancegen i corren per les parets a través de pistes generades de manera procedimental construïdes a partir de fragments fets a mà. La varietat d’opcions de moviment del joc anima els jugadors a perfeccionar les seves rutes i a experimentar amb noves estratègies per competir pel millor temps, tot superant els obstacles sorpresa que el joc presenta. Astral Tracks inclou suport per a multijugador tant en línia com local, així com classificacions en línia, proporcionant tota la motivació necessària per tornar a jugar i reduir uns segons el teu temps.

Els reptes diaris, setmanals i mensuals afegeixen una dimensió extra de diversió a les teves rutes a través dels escenaris ciber-ciència-ficció d’Astral Tracks i serveixen per augmentar el nivell de competència, reunint els jugadors per competir en les mateixes pistes. El teu progrés en el joc es recompensarà amb disfresses i accessoris desbloquejables que es poden comprar amb moneda del joc (no hi ha microtransaccions), des de curiosos barrets de paper d’alumini fins a elegants ales de papallona, aportant un toc extravagant d’excentricitat a l’estètica interdimensional de ciència-ficció inspirada en Marvel del joc.

“Estem molt emocionats de poder finalment revelar Astral Tracks i anunciar que està en camí cap a PC i consoles”, ha dit Laura Koerting, cofundadora de LAB132. “Veure com el món va respondre a Neon White mentre treballàvem en Astral Tracks entre bastidors va ser molt encoratjador per demostrar que hi ha interès pels speedrunners independents. Oferim el nostre propi gir únic a això amb el nostre joc basat en moviment dinàmic i etapes generades de manera procedimental i estem impacients de compartir més.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.