Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

LAB132 presenta Astral Tracks

LAB132, amb seu a Heidelberg, Alemanya, ha presentat el seu nou títol per a PC i consoles, Astral Tracks, un joc de plataformes 3D que ofereix una gran varietat de possibilitats de moviment. Inspirat en elements de jocs com Spider-Man i Titanfall, Astral Tracks desafia els jugadors a completar nivells de plataformes generats de manera procedimental el més ràpid possible, tant en mode local com en línia.

En Astral Tracks, els jugadors corren, salten, es llisquen, es balancegen i corren per les parets a través de pistes generades de manera procedimental construïdes a partir de fragments fets a mà. La varietat d’opcions de moviment del joc anima els jugadors a perfeccionar les seves rutes i a experimentar amb noves estratègies per competir pel millor temps, tot superant els obstacles sorpresa que el joc presenta. Astral Tracks inclou suport per a multijugador tant en línia com local, així com classificacions en línia, proporcionant tota la motivació necessària per tornar a jugar i reduir uns segons el teu temps.

Els reptes diaris, setmanals i mensuals afegeixen una dimensió extra de diversió a les teves rutes a través dels escenaris ciber-ciència-ficció d’Astral Tracks i serveixen per augmentar el nivell de competència, reunint els jugadors per competir en les mateixes pistes. El teu progrés en el joc es recompensarà amb disfresses i accessoris desbloquejables que es poden comprar amb moneda del joc (no hi ha microtransaccions), des de curiosos barrets de paper d’alumini fins a elegants ales de papallona, aportant un toc extravagant d’excentricitat a l’estètica interdimensional de ciència-ficció inspirada en Marvel del joc.

“Estem molt emocionats de poder finalment revelar Astral Tracks i anunciar que està en camí cap a PC i consoles”, ha dit Laura Koerting, cofundadora de LAB132. “Veure com el món va respondre a Neon White mentre treballàvem en Astral Tracks entre bastidors va ser molt encoratjador per demostrar que hi ha interès pels speedrunners independents. Oferim el nostre propi gir únic a això amb el nostre joc basat en moviment dinàmic i etapes generades de manera procedimental i estem impacients de compartir més.”

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content