Nintendo PlayStation Xbox

Marvelous publicarà Freedom Planet 2 a consoles

Marvelous Europe ha assumit oficialment la tasca de publicar la seqüela de GalaxyTrail, Freedom Planet 2, a consoles. El joc, llançat inicialment a Steam per a Windows PC el 2022, està previst que arribi a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Xbox One a l’hivern del 2023.

Freedom Planet 2 convida els jugadors a tornar al món d’Avalice, on hauran de fer front a una amenaça antiga. Aquesta seqüela exhibeix les habilitats millorades dels protagonistes que tornen, fent-los encara més poderosos que abans. Els personatges, Lilac, Carol i Milla, cadascun mostra habilitats úniques refinades. A més a més, el joc introdueix Neera, un nou personatge jugable armat amb “Frost Arts” per enfrontar-se als adversaris. Mantenint l’estil dinàmic i d’acció ràpida amb plataforma impulsada pel combat del seu precursor, Freedom Planet 2 ofereix flexibilitat per abordar cada fase segons les preferències dels jugadors.

El joc abraça una combinació meticulosament equilibrada de velocitat i exploració, acompanyada de gràfics 2D visualment impressionants que mostren sprites de personatges polits. Aquesta seqüela té com a objectiu construir sobre els fonaments del seu predecessor, oferint una experiència retro més substancial i millorada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.