Nintendo PlayStation Xbox

Marvelous publicarà Freedom Planet 2 a consoles

Marvelous Europe ha assumit oficialment la tasca de publicar la seqüela de GalaxyTrail, Freedom Planet 2, a consoles. El joc, llançat inicialment a Steam per a Windows PC el 2022, està previst que arribi a Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S i Xbox One a l’hivern del 2023.

Freedom Planet 2 convida els jugadors a tornar al món d’Avalice, on hauran de fer front a una amenaça antiga. Aquesta seqüela exhibeix les habilitats millorades dels protagonistes que tornen, fent-los encara més poderosos que abans. Els personatges, Lilac, Carol i Milla, cadascun mostra habilitats úniques refinades. A més a més, el joc introdueix Neera, un nou personatge jugable armat amb “Frost Arts” per enfrontar-se als adversaris. Mantenint l’estil dinàmic i d’acció ràpida amb plataforma impulsada pel combat del seu precursor, Freedom Planet 2 ofereix flexibilitat per abordar cada fase segons les preferències dels jugadors.

El joc abraça una combinació meticulosament equilibrada de velocitat i exploració, acompanyada de gràfics 2D visualment impressionants que mostren sprites de personatges polits. Aquesta seqüela té com a objectiu construir sobre els fonaments del seu predecessor, oferint una experiència retro més substancial i millorada.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content