Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Blasphemous 2, ja disponible a PC i consoles

El tan esperat Blasphemous 2 ha estat llançat avui a PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X. Desenvolupat per The Game Kitchen i Team17 Digital, el joc ofereix una experiència metroidvania única que promet hores de reptes.

Les característiques clau de Blasphemous 2 inclouen l’exploració d’un món no lineal, ple de paisatges grotescs amb un encant gòtic i trampes implacables. El joc també ofereix un sistema de combat salvatge, permetent execucions brutals i combos ampliats per derrotar les abominacions que amaguen. Els jugadors poden personalitzar i millorar les habilitats bàsiques del personatge principal, a més de tenir accés a noves armes úniques que enriqueixen les tàctiques de joc. Els desafiaments enfrontats amb caps, amb patrons d’atac únics i habilitats destructores, afegixen un element addicional d’emoció al joc.

El joc presenta tres armes úniques que els jugadors poden adquirir i dominar, així com un conjunt d’habilitats millorades per triar. Els jugadors s’endinsaran en un món ple d’enemics monstruosos i reptes que amaguen a cada cantonada. El protagonista, conegut com a El Penitent, s’enfrontarà valentament a aquests obstacles mentre emprèn una missió per aturar el naixement profètic d’un nou Fill del Miracle.

L’edició física de Blasphemous 2 per a consoles està disponible al nostre territori gràcies a la col·laboració entre astragon Entertainment i Meridiem Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

També et pot interessar

Library of Babel HERO ART
Jocs en català Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

The Library Of Babel, nou videojoc en català ja disponible

The Library Of Babel, joc que inclou el català com a llengua seleccionable, ja es troba disponible a PC i
Star Wars Jedi: Survivor
Ordinador PlayStation Xbox

Es presenta un nou tràiler de Star Wars Jedi: Survivor a la Star Wars Celebration

Avui a Star Wars Celebration a Londres, Respawn Entertainment, EA i Lucasfilm Games han presentat un nou tràiler amb gameplay
Skip to content