Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Blasphemous 2, ja disponible a PC i consoles

Blasphemous 2, ja disponible a PC i consoles

El tan esperat Blasphemous 2 ha estat llançat avui a PC, Nintendo Switch, PlayStation 5 i Xbox Series X. Desenvolupat per The Game Kitchen i Team17 Digital, el joc ofereix una experiència metroidvania única que promet hores de reptes.

Les característiques clau de Blasphemous 2 inclouen l’exploració d’un món no lineal, ple de paisatges grotescs amb un encant gòtic i trampes implacables. El joc també ofereix un sistema de combat salvatge, permetent execucions brutals i combos ampliats per derrotar les abominacions que amaguen. Els jugadors poden personalitzar i millorar les habilitats bàsiques del personatge principal, a més de tenir accés a noves armes úniques que enriqueixen les tàctiques de joc. Els desafiaments enfrontats amb caps, amb patrons d’atac únics i habilitats destructores, afegixen un element addicional d’emoció al joc.

El joc presenta tres armes úniques que els jugadors poden adquirir i dominar, així com un conjunt d’habilitats millorades per triar. Els jugadors s’endinsaran en un món ple d’enemics monstruosos i reptes que amaguen a cada cantonada. El protagonista, conegut com a El Penitent, s’enfrontarà valentament a aquests obstacles mentre emprèn una missió per aturar el naixement profètic d’un nou Fill del Miracle.

L’edició física de Blasphemous 2 per a consoles està disponible al nostre territori gràcies a la col·laboració entre astragon Entertainment i Meridiem Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.