Ordinador PlayStation

Eternights s’estrenarà a PC i PlayStation el 12 de setembre

Studio Sai, el desenvolupador darrere d’Eternights, ha anunciat la data oficial de llançament del joc d’acció i cites. Amb data prevista de llançament el 12 de setembre de 2023, el joc estarà disponible a PC i consoles PlayStation. L’anunci va anar acompanyat d’un tràiler de jugabilitat estrenat durant el Future Games Show, oferint als jugadors un tast de l’apassionant món del joc.

A Eternights, els jugadors són llançats en un món transformat per un esdeveniment misteriós que converteix les persones en monstres violents, envoltats per parets que es van tancant. Amb un braç màgic que atorga poders únics, els jugadors assumeixen el paper d’un protagonista amb la missió de trencar les parets per salvar tant el món com la seva vida amorosa. El joc desafia les expectatives convencionals, mostrant que fins i tot enmig d’un apocalipsi, les relacions poden florir.

La supervivència a Eternights implica navegar per calabossos i enfrontar-se en batalles en temps real contra adversaris monstruosos. Combinant les habilitats màgiques personals amb les dels acompanyants, els jugadors executen maniobres de combat efectives per derrotar enemics. L’equilibri entre la urgència de l’apocalipsi i la cerca de l’amor crea una dinàmica, posant èmfasi en el fet que cada moment té importància a Eternights.

Els fans poden esperar una edició física del joc per a PS4 i PS5, amb data de llançament prevista durant la temporada de festes del 2023. El joc es distribueix en col·laboració amb Maximum Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.